current views are: 11

15 Ιουλίου 2017
Δημοσίευση06:05

Κολοκυθοανθούς σε κουρκούτι γεμιστούς με τυρί

Aγοράσαμε κολοκυθοανθούς και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό ορεκτικό για να απολαύσουμε με τους φίλους μας.

Δημοσίευση 06:05’

Aγοράσαμε κολοκυθοανθούς και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό ορεκτικό για να απολαύσουμε με τους φίλους μας.

Aγοράσαμε κολοκυθοανθούς και σκεφτήκαμε να φτιάξουμε ένα υπέροχο καλοκαιρινό ορεκτικό για να απολαύσουμε με τους φίλους μας.

Υλικά

 

  • 20 κολοκυθοανθοί
  • 300 γραμμάρια τυρί ρικότα
  • 3 κουταλιές σπόρους παπαρούνας
  • 150 γραμμάρια αλεύρι
  • 150 ml νερού
  • 150 γραμμάρια ψίχουλα ψωμιού
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Σπορέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τους κολοκυθοανθούς, τους πλένετε και τους στεγνώνετε καλά. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη ρικότα, τους σπόρους παπαρούνας, μια πρέζα αλάτι και μαύρο πιπέρι. Στη συνέχεια γεμίζετε τους κολοκυθοανθούς και κλείνετε καλά τις άκρες. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύετε το νερό, το αλεύρι και τη φρυγανιά . Πανάρετε τους ανθούς με το μίγμα και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι. 

jenny.gr


σχετικα αρθρα