Υλικά συνταγής
- ζύμη για πίτσα έτοιμη ή σπιτική
- 8 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1-2 ώριμες σφιχτές ντομάτες
- 200 γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτά φετάκια
- 2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι
- 300 γρ. κίτρινο τυρί σε φλούδες ή μείγμα τυριών ( κασέρι, μακεδονικό, κεφαλογραβιέρα ή παρμεζάνα)
- πιπέρι
Εκτέλεση συνταγής
- Ετοιμάζετε τη ζύμη σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Αλείφετε με λάδι ένα μεγάλο ταψί και τοποθετείτε πάνω τις πίτσες τις οποίες αλείφετε και αυτές με λάδι.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220°C. Κόβετε τις ντομάτες σε λεπτές ροδέλες και τις απλώνετε επάνω στις βάσεις. Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα μανιτάρια μέχρι να μαλακώσουν και τα απλώνετε πάνω από τις ντομάτες.
- Πασπαλίζετε με πιπέρι και θυμάρι και σκορπίζετε τα τυριά. Περιχύνετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνετε για 30’. Σερβίρετε αμέσως.
Πηγή: icookgreek.com.
ολες οι ειδησεις
- Ποιοι παίρνουν 817 ευρώ για 15 μήνες – Η αίτηση
- Τράπεζες: Κλείνουν για τέσσερις ημέρες – Ανατροπές σε μισθούς – Τι ισχύει με τις συναλλαγές
- Επιδόματα: Μέρα πληρωμών η σημερινή – Ποιοι πάνε ταμείο
- Ο καιρός της Παρασκευής: Καλύτερες συνθήκες χωρίς συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr