current views are: 30

16 Ιανουαρίου 2021
Δημοσίευση23:30

Αφράτα γιουβαρλάκια με σάλτσα αβγολέμονο

Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει γιουβαρλάκια με σάλτσα αβγολέμονο!

Δημοσίευση 23:30’

Ο Πέτρος Συρίγος ετοιμάζει γιουβαρλάκια με σάλτσα αβγολέμονο!

Υλικά: 600γρ. κιμά μοσχαρίσιο λάπα, 120γρ. ρύζι καρολίνα. 1 κρεμμύδι, 2 καρότα, 1 σκελίδα σκόρδο, 2κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο, 1 αβγό, 3κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, 1 ½ lt ζωμό κοτόπουλο, ½ ποτήρι νερού ελαιόλαδο | Υλικά για το αβγολέμονο: 3 κρόκους αβγών, 1 ½ κ.σ. κόρν φλάουρ, χυμό από 1 λεμόνι, 1 ½ κ.σ. βούτυρο

Δείτε τη συνταγή:


σχετικα αρθρα