ΓΕΥΣΗ

Τραγανές γαλλικές μπαγκέτες

Δημοσίευση 13 Φεβρουαρίου 2021, 05:00 / Ανανεώθηκε 12 Φεβρουαρίου 2021, 10:11
Τραγανές γαλλικές μπαγκέτες
Facebook Twitter Whatsapp

Συνταγή για τραγανές γαλλικές μπαγκέτες από τον Λάμπρο Βακιάρο.

Για το προζύμι: 155 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, 155 γρ. νερό, 1 πρέζα μάγια. Για τις μπαγκέτες: 540 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, 330 γρ. χλιαρό νερό, 9 γρ. ξηρή μαγιά, 15 γρ. θαλασσινό αλάτι

Δείτε τη συνταγή:

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr