
Facebook
Twitter
Whatsapp
Συνταγή για Μοσχαρίσια σπαλομπριζόλα με σάλτσα ψητού από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
ΥΛΙΚΑ Για τη σπαλομπριζόλα 2½ κιλά σπαλομπριζόλα λίγο ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι σπάγκο ψησίματος Για τη σάλτσα ντεμίγκλας (ψητού) 2 κιλά κόκκαλα μοσχαριού 1 κρεμμύδι με τη φλούδα 2 σκ. σκόρδο με τη φλούδα 2 καρότα 2 κλ. σέλερυ 1 κ.σ. πελτέ τομάτας 1 τομάτα μπουκέ γκαρνί (πράσο, θυμάρι, μαϊντανό, δαφνόφυλλο) 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. αλεύρι 250 γρ. λευκό ξηρό κρασί θυμάρι νερό κόκκους πιπεριού αλάτι πιπέρι
Δείτε το βίντεο:
Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newpost.gr