ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο σφολιάτας
1 κ.σ. μουστάρδα με λιγότερο αλάτι
200 γρ.γαλοπούλα βραστή με 30% λιγότερο αλάτι
200 γρ. μιξ τριμμένων τυριών pasta & gratinar
λίγο μαύρο σουσάμι
λίγο χοντρό αλάτι
1 κρόκο αυγού και λίγο νερό για επάλειψη (διάλυμα αυγού)
Δείτε το βίντεο:
ολες οι ειδησεις
- Αποκάλυψη-βόμβα για την Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει η πριγκίπισσα της Ουαλίας
- Δήμος Αθηναίων: Κλείνει 12 παιδικές χαρές για λόγους ασφαλείας – Αιχμές κατά Μπακογιάννη
- «Αδιάκριτος» επιβάτης φωτογράφισε τον Αλέξη Τσίπρα σε πτήση – Το rebranding που μελετούσε στο αεροπλάνο
- Hot η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Νυχτοπερπατήματα με αβυσσαλέο ντεκολτέ!
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr