ΓΕΥΣΗ

Φάβα και χταποδάκι «μεθυσμένο»

Δημοσίευση 11 Απριλίου 2021, 04:00 / Ανανεώθηκε 10 Απριλίου 2021, 09:20
Φάβα και χταποδάκι «μεθυσμένο»
Facebook Twitter Whatsapp

Συνταγή για φάβα και χταποδάκι "μεθυσμένο" από την Εύα Παρακεντάκη.

Υλικά για τη φάβα: 500 γρ. φάβα, αλάτι, 2 κρεμμύδια, 1 λίτρο νερό, 1 φλ. λάδι. Για το χταπόδι: 1 χταπόδι (γύρω στο 1½ κιλό), 1 σκ .σκόρδο, 1 φύλλο δάφνης, 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο, 1 κρασοπότηρο ξύδι, πιπέρι χοντροτριμμένο, 2 κρεμμύδια ξερά, 1 σφηνάκι μπαλσάμικο, 2 κρασοπότηρα κρασί κόκινο, αλάτι - πιπέρι.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr