ΓΕΥΣΗ

Σπαγγέτι με πολτό φρέσκου παντζαριού και σάλτα αβοκάντο

Δημοσίευση 1 Μαΐου 2021, 01:00 / Ανανεώθηκε 30 Απριλίου 2021, 14:34
Σπαγγέτι με πολτό φρέσκου παντζαριού και σάλτα αβοκάντο
Facebook Twitter Whatsapp

Συνταγή για σπαγγέτι με πολτό φρέσκου παντζαριού και σάλτα αβοκάντο.

Υλικά: 1 συσκευασία σπαγγέτι με πολτό φρέσκου παντζαριού, 2 μεσαία αβοκάντο, 1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό, 1 σκελίδα σκόρδο, 1/3 φλ. παρμεζάνα, 50 γρ. κουκουνάρια ή 100 γρ. καρύδια, 1 κ.σ. ελαιόλαδο, 2 κ.σ. κρύο νερό + 2 παγάκια, 150 γρ. τυρί κατίκι, ρικότα ή φέτα, αλάτι / πιπέρι.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr