ΓΕΥΣΗ

Πάβλοβα με γέμιση σουφλέ σοκολάτας & φρέσκιες φράουλες

Δημοσίευση 2 Μαΐου 2021, 04:00 / Ανανεώθηκε 1 Μαΐου 2021, 10:32
Πάβλοβα με γέμιση σουφλέ σοκολάτας & φρέσκιες φράουλες
Facebook Twitter Whatsapp

Συνταγή για πάβλοβα με γέμιση σουφλέ σοκολάτας & φρέσκιες φράουλες από τον Διονύση Αλέρτα.

Ο pastry chef Διονύσης Αλερτάς μας ετοιμάζει το απόλυτο γλυκό για το πασχαλινό τραπέζι! Για τη μαρέγκα θα χρειαστούμε: 200 γραμ. ασπράδια 180 γραμ. άχνη ζάχαρη 180 γραμ. κρυσταλλική ζάχαρη Για τη γέμιση σουφλέ σοκολάτας θα χρειαστούμε: 375 γραμ. αβγά 200 γραμ. ζάχαρη 250 γραμ. σοκολάτα υγείας 240 γραμ. βούτυρο 100 γραμ. αλεύρι Για το γαρνίρισμα θα χρειαστούμε: 500 γραμ. φράουλες

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr