Υλικά για το ζυμάρι: ½ κιλό Αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 50 ml Ελαιόλαδο, 50 ml Τσίπουρο, 100 γρ. Γιαούρτι, Αλάτι.
Υλικά για τη γέμιση: ½ κιλό Σπανάκι, ½ κιλό Λάπαθα, 2 Πράσα, 2 Φρέσκα κρεμμύδια, 1 μάτσο Άνηθο, 1 μάτσο Μάραθο, 1 μάτσο Καυκαλίθρες, 1 μάτσο Μυρώνια, Ελαιόλαδο, Αλάτι, Πιπέρι. Υλικά για το ντιπ: 200 γρ. Γιαούρτι, Ξύσμα από 1 λεμόνι, Πιπέρι, Ελαιόλαδο.
ολες οι ειδησεις
- Τράπεζες: Κλείνουν για τέσσερις ημέρες – Ανατροπές σε μισθούς – Τι ισχύει με τις συναλλαγές
- Ο καιρός της Παρασκευής: Καλύτερες συνθήκες χωρίς συγκέντρωση αφρικανικής σκόνης
- Σκωτία: Σύμφωνη η κοινή γνώμη για το δικαίωμα της ευθανασίας – Η Βουλή κατέθεσε νόμο
- Θεσσαλονίκη: Έκλεψε 77 μπαταρίες από φορτηγά, μηχανήματα έργου και τρακτέρ
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr