current views are: 1

3 Απριλίου 2012
Δημοσίευση17:07

Έστησε σε τοίχο και εκτέλεσε εν ψυχρώ τα θύματά του ο ένοπλος στο Όκλαντ!

Φρικτές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας έπειτα από το μακελειό στο κολέγιο του Όκλαντ.

Δημοσίευση 17:07’
αρθρο-newpost

Φρικτές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας έπειτα από το μακελειό στο κολέγιο του Όκλαντ.

Φρικτές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας έπειτα από το μακελειό στο κολέγιο του Όκλαντ. Ο άνδρας που σκότωσε επτά άτομα και τραυμάτισε άλλα τρία, Κορεάτης Όνε Γκο, είχε διατάξει τα θύματά του να στηθούν σε ένα τοίχο και τα εκτέλεσε εν ψυχρώ, το ένα μετά το άλλο, ανακοίνωσε σήμερα η τοπική αστυνομία.

Μέσα στην τάξη έγινε μια εκτέλεση είπε ο αρχηγός της αστυνομίας του Όκλαντ, Χάουαρντ Τζόρνταν, επισημαίνοντας ότι ο δράστης έπιασε όμηρο την υπάλληλο επί της υποδοχής του χριστιανικού Πανεπιστημίου και κατόπιν άρχισε να αναζητά κάποιον υπεύθυνο του ιδρύματος.

Όταν όμως αντιλήφθηκε ότι αυτός που έψαχνε δεν βρισκόταν στο κτίριο, σκότωσε την υπάλληλο και κατόπιν επιτέθηκε σε έξι φοιτητές, έναν άνδρα και πέντε γυναίκες, που βρίσκονταν μέσα στην τάξη.

Μετά τις εκτελέσεις, βγήκε από την αίθουσα και άρχισε να πυροβολεί προς κάθε κατεύθυνση, μέχρι που βγήκε έξω και έφυγε με ένα αυτοκίνητο που ανήκε σε ένα από τα θύματα. Τηλεφώνησε στους γονείς του και κατόπιν παραδόθηκε.

Ο κ. Τζόρνταν είπε ότι όλα έγιναν μέσα σε έξι λεπτά, προσθέτοντας ότι «τα θύματα δεν μπόρεσαν να αντισταθούν, ότι δεν είχαν καν την ευκαιρία να ζητήσουν έλεος».


σχετικα αρθρα