current views are: 1

6 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση09:07

Καναδάς: Πακέτα με ανθρώπινα μέλη σε δημοτικά σχολεία του Βανκούβερ

Πακέτα με ανθρώπινα μέλη εστάλησαν σε δύο σχολεία του Βανκούβερ. Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να αποτελεί μέρος της υπόθεσης δολοφονίας και διαμελισμού του κινέζου φοιτητή που έχει συγκλονίσει τον Καναδά.

Δημοσίευση 09:07’
αρθρο-newpost

Πακέτα με ανθρώπινα μέλη εστάλησαν σε δύο σχολεία του Βανκούβερ. Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να αποτελεί μέρος της υπόθεσης δολοφονίας και διαμελισμού του κινέζου φοιτητή που έχει συγκλονίσει τον Καναδά.

Πακέτα με ανθρώπινα μέλη εστάλησαν σε δύο σχολεία του Βανκούβερ. Η εξέλιξη αυτή ενδέχεται να αποτελεί μέρος της υπόθεσης δολοφονίας και διαμελισμού του κινέζου φοιτητή που έχει συγκλονίσει τον Καναδά. Ο φερόμενος ως δράστης Λούκα Ρόκο Μανιότα – πορνοστάρ και εραστής του φοιτητή – συνελήφθη την Τρίτη στο Βερολίνο.

Την ίδια ημέρα η καναδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένα πακέτο που περιείχε ανθρώπινο χέρι έφτασε σε δημοτικό σχολείο του Βανκούβερ, ενώ ένα άλλο πακέτο με ανθρώπινο μέλος που μοιάζει με πόδι βρέθηκε σε σχολείο αρρένων στην πόλη, ενώ θεωρείται πιθανό τα μέλη να ανήκουν στον κινέζο φοιτητή.

«Πρέπει να ήταν ένα πολύ τραυματικό γεγονός» για τους μαθητές και τους δασκάλους, είπε ο αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας, Γουόρεν Λέμκε.

O 29χρονος Λούκα Ρόκο Μανιότα κατηγορείται για τη δολοφονία του Γιουν Λιν, ενός 33χρονου κινέζου φοιτητή στο Μόντρεαλ.

Τα μέλη του Γιουν Λιν είχαν σταλεί σε όλα τα πολιτικά κόμματα του Καναδά. Το ένα χέρι και ένα πόδι του 33χρονου είχαν σταλεί στα κόμματα, ενώ έλειπαν ακόμα το άλλο πόδι, το χέρι και το κεφάλι του.

Η αστυνομία του Βερολίνου συνέλαβε τον καναδό πορνοστάρ σε ίντερνετ καφέ της γερμανικής πρωτεύουσας, όπου τον αναγνώρισε ένας υπάλληλος.

Οι καναδικές αρχές ετοιμάζονται να ξεκινήσουν τη διαδικασία της έκδοσης του Μανιότα στον Καναδά. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν πρόκειται να ξεκινήσει νομικές διαδικασίες για να καταπολεμήσει την κίνηση.

Εκτιμάται ότι ο Μανιότα θα έχει εκδοθεί στον Καναδά εντός του Ιουνίου.

Πηγή: tovima.gr


σχετικα αρθρα