current views are: 1

25 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση15:28

Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του φονιά του Empire State Building (φωτό)

Τη φωτογραφία του δράστη που άνοιξε πυρ κοντά στο κτίριο Empire State Building της Νέας Υόρκης, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.   

Δημοσίευση 15:28’
αρθρο-newpost

Τη φωτογραφία του δράστη που άνοιξε πυρ κοντά στο κτίριο Empire State Building της Νέας Υόρκης, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.   

Τη φωτογραφία του δράστη που άνοιξε πυρ κοντά στο κτίριο Empire State Building της Νέας Υόρκης, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.    Πρόκειται για τον Τζέφρι Τζόνσον, ηλικίας 53 ετών που όπως ανακοίνωσε χθες και ο δήμαρχος της πόλης Μάικλ Μπλούμπεργκ είχε απολυθεί από την εταιρεία Hazan Imports όπου εργαζόταν ως σχεδιαστής γυναικείων αξεσουάρ, πριν από ένα χρόνο πριν .  

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, κατά τη συμπλοκή πέθαναν δυο άνθρωποι και τραυματίστηκαν εννιά.  
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των δύο νεκρών εκτός από τον ίδιο το δράστη ήταν και ο αντιπρόεδρος της εταιρείας στην οποία εργαζόταν ο Τζόνσον.   

Ο δράστης είχε κρυφτεί πίσω από ένα αμάξι και ήταν ντυμένος με κουστούμι, έχοντας στήσει καρτέρι στον αντιπρόεδρο της εταιρείας. Αφού τον πυροβόλησε πέντε φορές στο κεφάλι, σπέρνοντας τον τρόμο στους περαστικούς, επιχείρησε να δραπετεύσει, ωστόσο έπειτα από συμπλοκή με αστυνομικούς έπεσε και ο ίδιος νεκρός.


σχετικα αρθρα