ΔΙΕΘΝΗ

Σούχα Αραφάτ: Ο γάμος με τον Γιάσερ ήταν ένα μεγάλο λάθος

Δημοσίευση 11 Φεβρουαρίου 2013, 16:51 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σούχα Αραφάτ: Ο γάμος με τον Γιάσερ ήταν ένα μεγάλο λάθος
Facebook Twitter Whatsapp
«Μεγάλο λάθος» χαρακτήρισε το γάμο της με τον ιστορικό παλαιστίινο ηγέτη η Σούχα Αραφάτ η οποία μίλησε για τον έγγαμο βίο της.
«Μεγάλο λάθος» χαρακτήρισε το γάμο της με τον ιστορικό παλαιστίινο ηγέτη η Σούχα Αραφάτ η οποία μίλησε για τον έγγαμο βίο της.
Σε συνέντευξή της στην τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ», η Σούχα Αραφάτ χαρακτήρισε «μεγάλο λάθος» το γάμο της με τον Γιάσερ Αραφάτ και αποκάλυψε ότι εκατοντάδες φορές είχε προσπαθήσει να τον εγκαταλείψει, διευκρινίζοντας, πως αν γνώριζε από πριν πως θα ήταν ο έγγαμος βίος μαζί του, δεν θα τον είχε παντρευτεί ποτέ. Η Σούχα Αραφάτ ζούσε απομονωμένη για λόγους ασφαλείας και όπως αποκάλυψε πρόσεχε το πώς μιλούσε στο τηλέφωνο, μετακινούνταν συνεχώς, αναγκάστηκε να αλλάξει θρήσκευμα και η ταυτότητά της είχε καταστραφεί εντελώς.

Η Σούχα και ο Γιάσερ Αραφάτ παντρεύτηκαν μυστικά το 1990, όταν η χήρα του ιστορικού παλαιστίνιου ηγέτη ήταν 27 ετών και αυτός 61. Πέντε χρόνια αργότερα απέκτησαν την κόρη τους. «Αν ήξερα πόσα θα υπέφερα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον είχα παντρευτεί... Ηταν μεγάλος ηγέτης, είναι αλήθεια, αλλά ένιωθα μοναξιά. Προσπάθησα να τον εγκαταλείψω εκατοντάδες φορές αλλά δεν μ' άφηνε. Ολοι γνωρίζουν ότι δεν μου επέτρεπε να φύγω. Ιδιαίτερα όσοι ήταν στη δούλεψή του γνωρίζουν πολύ καλά πώς είχαν τα πράγματα», τονίζει η Σούχα. Η χήρα του ιστορικού παλαιστίνιου ηγέτη σήμερα ζει στη Μάλτα και συντηρεί τον εαυτό της και την κόρη της με μια σύνταξη 10.000 ευρώ τον μήνα που λαμβάνει από την Παλαιστινιακή Αρχή.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr