current views are: 1

22 Ιουλίου 2013
Δημοσίευση19:46

Αγόρι έφερε στον κόσμο η Δούκισσα του Κέμπριτζ! (Βίντεο και φωτό)

Η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ, Κάθριν, δούκισσα του Κέμπριτζ, έφερε στον κόσμο ένα αγόρι, όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα.

Δημοσίευση 19:46’
αρθρο-newpost

Η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ, Κάθριν, δούκισσα του Κέμπριτζ, έφερε στον κόσμο ένα αγόρι, όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα.

Η σύζυγος του πρίγκιπα της Ουαλίας, Γουίλιαμ, Κάθριν, Δούκισσα του Κέμπριτζ, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3,8 κιλών, όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα.

Η κατά κόσμον Κέιτ Μίντλετον είναι καλά και θα παραμείνει στο μαιευτήριο ως το πρωί, σύμφωνα με την βρετανική μοναρχία και το BBC.

H ανακοίνωση έγινε τέσσερις ώρες μετά τη γέννηση του μελλοντικού βασιλιά της Βρετανίας, που γίνεται ο τρίτος διάδοχος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, (18:24 ώρα Ελλάδος) στο νοσοκομείο St. Mary’s στο Λονδίνο.

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι», είπε ο Γουίλιαμ, ο οποίος ήταν στο πλάι της Κέιτ κατά τη διάρκεια του τοκετού και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του παλατιού θα περάσει τη νύχτα μαζί με τη σύζυγό του στο μαιευτήριο.

Στην ανακοίνωση αναφερόταν ακόμα πως «η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο Δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας Κάρολος, η Δούκισσα της Κορνουάλης, ο Πρίγκιπας Χάρι και τα μέλη των δύο οικογενειών έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα».

Ευτυχής για τη γέννηση του πρίγκιπα δήλωσε η βασίλισσα και το στενό περιβάλλον της. Από την πλευρά του, ο επίσης ευτυχής πρίγκιπας Κάρολος δήλωσε: «Το να γίνεσαι παππούς αποτελεί μια ξεχωριστή στιγμή στο βίο, όπως αναρίθμητοι καλοί μου φίλοι μού είπαν τους μήνες, που προηγήθηκαν, δηλώνω κατά συνέπειαν άπειρα ευτυχής και υπερήφανος, ταυτοχρόνως, που γίνομαι πρώτη φορά παππούς, ανυπομονώντας να δω από κοντά για πρώτη φορά τον πρίγκιπα».

Σημειώνεται ότι στο ίδιο μαιευτήριο του Λονδίνου, γεννήθηκε και ο πατέρας του βρέφους πριν από 31 χρόνια.


σχετικα αρθρα