
Η νίκη απέναντι στον Έμπολα είναι ακόμα μακριά δήλωσε ο επικεφαλής της αποστολής του ΟΗΕ για την καταπολέμηση της επιδημίας του ιού Έμπολα (UNMEER).
Η νίκη απέναντι στον Έμπολα είναι ακόμα μακριά δήλωσε ο επικεφαλής της αποστολής του ΟΗΕ για την καταπολέμηση της επιδημίας του ιού Έμπολα (UNMEER).
«Μας περιμένει μια μακρά μάχη», δήλωσε ο Άντονι Μπάνμπουρι στη διάρκεια συνέλευσης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Η μάχη κατά της επιδημίας του ιού Έμπολα «απαιτεί μια αισθητή αύξηση των πόρων επί του πεδίου», υπογράμμισε ο Μπάνμπουρι στην παρέμβασή του που έγινε μέσω βιντεοσύνδεσης.
«Είμαστε ακόμη πολύ πολύ μακριά από το τέλος της κρίσης αυτής», εκτίμησε ο ίδιος, διευκρινίζοντας ότι η UNMEER θα ξεκινήσει να εργάζεται στο Μαλί, όπου αρκετοί άνθρωποι έχουν πεθάνει εξαιτίας της ασθένειας.
Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν Κ-μουν σημείωσε από την πλευρά του ότι αν οι προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας ενισχυθούν, η επιδημία του ιού Έμπολα μπορεί να περιοριστεί ως τα μέσα της επόμενης χρονιάς.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Που οφείλονταν η περυσινή μεγάλη πυρκαγιά στην Πάρνηθα - Το άγνωστο πόρισμα της Πυροσβεστικής
- «Μητσοτάκης γιοκ»: Τι κρύβεται πίσω από τις ακραίες δηλώσεις Ερντογάν - Ποιος κίνδυνος ελλοχεύει (Βίντεο)
- Φιλί Ρόκκου - Γεωργίου στο X-Factor: Ομοφοβικό παραλήρημα από ιερέα - Τους απειλεί με μηνύσεις
- Η αντοχή Μητσοτάκη «κακά μαντάτα» σε Τσίπρα και Ανδρουλάκη
Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr