ΔΙΕΘΝΗ

Ο Τραμπ κατηγορεί τον Κρουζ ότι δημοσίευσε παλιά γυμνή φωτογράφιση της συζύγου του

Δημοσίευση 23 Μαρτίου 2016, 23:01 / Ανανεώθηκε 24 Μαρτίου 2016, 00:33
Ο Τραμπ κατηγορεί τον Κρουζ ότι δημοσίευσε παλιά γυμνή φωτογράφιση της συζύγου του
Facebook Twitter Whatsapp

Πέρα από κάθε όριο έχει ξεφύγει η κατάσταση στην εσωκομματική κούρσα των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα. Τεντ Κρουζ και Ντόναλντ Τραμπ ανταλλάσσουν πυρά για τις… συζύγους τους.

Πέρα από κάθε όριο έχει ξεφύγει η διαμάχη στην εσωκομματική κούρσα των Ρεπουμπλικάνων για το προεδρικό χρίσμα. Τεντ Κρουζ και Ντόναλντ Τραμπ ανταλλάσσουν πυρά για τις… συζύγους τους.

Η σύζυγος του Τραμπ, απάντησε σήμερα στις απειλές του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εξοργίστηκε από μια διαφήμιση στο Διαδίκτυο που περιείχε παλιές, γυμνές φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ, της τρίτης κατά σειρά συζύγου του μεγιστάνα, καθώς το φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων θεώρησε τον αντίπαλό του ως υπεύθυνο για τη χρήση τους.

Μια οργάνωση που δεν συνδέεται με τον Τεντ Κρουζ και ονομάζεται «Make America Awesome», πλήρωσε προκειμένου να αναρτηθούν διαφημίσεις στο Facebook όπου αναπαράγεται η φωτογραφία της γυναίκας όταν ονομαζόταν ακόμη Μελάνια Κνάους για λογαριασμό του περιοδικού GQ, που χρονολογείτο από το 2000. Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο εκείνη γέρνει χαλαρά, γυμνή, πάνω σε μια γούνα που έχουν απλώσει στο κρεβάτι του ιδιωτικού αεροσκάφους του δισεκατομμυριούχου συντρόφου της. Στον αριστερό της καρπό φοράει χειροπέδες που καταλήγουν σε έναν χαρτοφύλακα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ παντρεύτηκε με το πρώην μοντέλο, σλοβενικής καταγωγής, το 2005 «Σας παρουσιάζουμε τη Μελάνια Τραμπ, την επόμενή μας Πρώτη Κυρία. Ή θα μπορούσατε να υποστηρίξετε τον Τεντ Κρουζ την Τρίτη» επισημαινόταν στο κείμενο. Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, τα διαφημιστικά μπάνερ στόχευαν στους μορμόνους ψηφοφόρους της Γιούτα, της Πολιτείας που ψήφισε χθες Τρίτη στις προκριματικές εκλογές κι όπου ο Τεντ Κρουζ επικράτησε με μεγάλη διαφορά έναντι του δισεκατομμυριούχου.

Ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε με μήνυμά του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter αργά χθες:

Ο Τεντ Κρουζ ο ψεύτης χρησιμοποίησε μια φωτογραφία από το GQ της Μελάνια στη διαφήμισή του. Προσοχή, Τεντ Ψεύτη, ειδάλλως θα αποκαλύψω τα πάντα για τη σύζυγό σου.

Κι η απάντηση του Τεντ Κρουζ:

Η φωτογραφία της συζύγου σου δεν προήλθε από εμάς. Ντόναλντ, εάν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χάιντι, είσαι πιο δειλός απ’ ότι νόμιζα.

Η Χάιντι Κρουζ, που εμφανίστηκε σήμερα στο Ουισκόνσιν (βόρεια) για να υποστηρίξει τον σύζυγό της, κατήγγειλε τις τακτικές του Ντόναλντ Τραμπ. Η ίδια πήρε άδεια από τον εργοδότη της –την επενδυτική τράπεζα Goldman Sachs– για να συμμετάσχει στην εκστρατεία του συζύγου της για το Λευκό Οίκο.

«Σε αυτό το στάδιο πρέπει να γνωρίζετε ήδη ότι τα περισσότερα απ’ όσα λέει ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα» δήλωσε η ίδια σε δημοσιογράφους.

«Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στην εκστρατεία μας, μια εκστρατεία που διεξάγουμε σύμφωνα με τις αξίες στις οποίες ο Τεντ και εγώ πιστεύουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα που γίνονται και δεν προέρχονται από την εκστρατεία μας».