current views are: 5

3 Αυγούστου 2016
Δημοσίευση15:42

Βίντεο παρουσιάζει τον αρχηγό των τζιχαντιστών ερωτευμένο γκέι (Βίντεο)

Βίντεο-παρωδία παρουσιάζει τον ηγέτη των τζιχαντιστών ερωτευμένο με τον σύντροφό του

Δημοσίευση 15:42’

Βίντεο-παρωδία παρουσιάζει τον ηγέτη των τζιχαντιστών ερωτευμένο με τον σύντροφό του

Βίντεο –λάκτισμα στο Ισλαμικό Κράτος με αφορμή το τρομοκρατικό χτύπημα στο γκέι κλαμπ του Ορλάντο εξαπέλυσε ο Νορβηγός  κωμικός Τέργε Σπόρσεμ, βάζοντας στο στόχαστρο τον ηγέτη της τρομοκρατικής οργάνωσης, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Πρόκειται για ένα βίντεο χιουμοριστικού χαρακτήρα το οποίο σατιρίζει τον ηγέτη της οργάνωσης, παρουσιάζοντας  τον να περπατά ανέμελος και ερωτευμένος με τον σύντροφό του.Ο Σπόρσεμ, εμφανίζεται στο βίντεο με τον μαυροφορεμένο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ο οποίος καταγράφεται να τρίβει τρυφερά την μακριά γενειάδα του στο «γυμνό» κεφάλι του αγαπημένου του, αλλά και να απολαμβάνουν το πικνίκ τους στην εξοχή, υπό τους ήχους μίας χαρωπής μελωδίας.

«Κοίτα με είμαι έτοιμος, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, είμαι ο μπαμπάκας σου Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, θα σε κάνω πολύ πολύ ευτυχισμένο», τραγουδάει ο Σπόρσεμ στο τραγούδι «Ο Μπαγκντάντι μου».

Σύμφωνα με τον Σπόρσεμ, ο οποίος παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα Verdens Gang, στόχος του βίντεο ήταν να χλευάσει την ιδεολογία της τρομοκρατικής οργάνωσης, τη στιγμή που παρά τις εκτελέσεις ομοφυλοφίλων από τζιχαντιστές, πολλοί είναι όσοι υποστηρίζουν ότι ο Ματίν που αιματοκύλησε το γκέι κλαμπ ήταν στην πραγματικότητα γκέι.

«Αντέδρασα πολύ έντονα στην επίθεση του Ορλάντο και ως κωμικός ένιωσα ότι ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσω ήταν με χιούμορ. Ζούμε σε έναν κόσμο που η ριζοσπαστικοποίηση και ο φονταμενταλισμός αποτελούν προβλήματα που αυξάνονται διαρκώς. Πιστεύω ότι το χιούμορ είναι σημαντικό γιατί βοηθά να εκτονώνεται ο φόβος. Είναι διασκεδαστικό», δήλωσε ο κωμικός, το βίντεο του οποίου μέσα σε μόλις δύο ημέρες έχει ξεπεράσει τις 4.500 θεάσεις στο YouTube.


σχετικα αρθρα