current views are: 9

16 Σεπτεμβρίου 2016
Δημοσίευση19:00

Τραγικό! Έφυγε από την ζωή μια μέρα πριν τον γάμο της

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού που πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας βίωσαν το χτύπημα του θανατου καθότι η  24χρονη νύφη  πέθανε από καρκίνο  μία μέρα πριν από τον γάμο της.

Δημοσίευση 19:00’

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού που πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας βίωσαν το χτύπημα του θανατου καθότι η  24χρονη νύφη  πέθανε από καρκίνο  μία μέρα πριν από τον γάμο της.

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός ζευγαριού που πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας βίωσαν το χτύπημα του θανατου καθότι η  24χρονη νύφη πέθανε από καρκίνο μία μέρα πριν από τον γάμο της.

Το 2015 η Anna Swabey διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και οι γιατροί είχαν πει στην ίδια και στην οικογένειά της ότι είχε άλλα 3 χρόνια ζωής. Δεκαοκτώ μήνες μετά, η Anna έχασε τη μάχη για τη ζωή της.

Μέσω ανάρττησης στα social media η οικογενεια της 24χρονης Anna, ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός: «Η Anna “έφυγε” ειρηνικά νωρίς σήμερα το πρωί. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη που αισθανόμαστε όλοι, αλλά παρά τη θλίψη μας, είμαστε όλοι τόσο υπερήφανοι για το κουράγιο που επέδειξε, για το πνεύμα της και για την αποφασιστικότητά της κατά τη διάρκεια της ασθένειας. Αν υπήρξε ποτέ κάποιος άνθρωπος που να μας έδειξε πώς να ζούμε, αυτός ήταν η Anna Louise Swabey, το πανέμορφο, γενναίο κορίτσι μας».

Ο αρραβωνιαστικός της, Andy Bell, είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες πώς γνώρισε online την Anna και πώς την ερωτεύτηκε αμέσως. Μάλιστα, ο 26χρονος Andy τής έκανε πρόταση γάμου ενώ γνώριζε πως θα γινόταν χήρος πριν καν κλείσει τα 30. Τότε είχε πει πως αυτό που ήθελε ήταν να μπορέσει να τη συστήσει ως τη σύζυγό του.«Ανυπομονώ γι’ αυτή τη στιγμή», είχε πει. Αλλά η επιθυμία του Andy δεν εκπληρώθηκε ποτέ, καθώς η γενναία αρραβωνιαστικιά του πέθανε ήσυχα σήμερα, στο σπίτι της. Στο τελευταίο της βίντεο στο διαδίκτυο, η Anna έλεγε: «Δεν μπορώ να περιμένω άλλο για να γίνω η κυρία Anna Louise Bell»…
 

 

 


σχετικα αρθρα