ΔΙΕΘΝΗ

Σάρλοτ: Κατέληξε ο διαδηλωτής που είχε πυροβοληθεί - Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη (Βίντεο - φωτό)

Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου 2016, 08:23 / Ανανεώθηκε 23 Σεπτεμβρίου 2016, 11:19
Σάρλοτ: Κατέληξε ο διαδηλωτής που είχε πυροβοληθεί - Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη (Βίντεο - φωτό)
Facebook Twitter Whatsapp

Δεν άντεξε και κατέληξε ο  άνδρας που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν άντεξε και κατέληξε ο  άνδρας που πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων το βράδυ της Τετάρτης στην πόλη Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας.

Συγκεχυμένες, είναι μέχρι στιγμής οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο αγνώστων στοιχείων άνδρας έχασε τη ζωή, με την αστυνομία να υποστηρίζει αρχικά ότι πυροβολήθηκε από πολίτη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου άνδρα, δεν υπήρξε κανένα επεισόδιο ανάμεσα σε διαδηλωτές.

Αντίθετα ο δικηγόρος εκτιμά ότι ο άνδρας έπεσε νεκρός είτε από κάποιο από τα χημικά που εκτόξευσε η αστυνομία είτε από κάποια πλαστική σφαίρα που τον έκανε να χάσει την ισορροπία του και να πέσει με το κεφάλι. 

Την ίδια ώρα επιβλήθηκε απαγόρευση της κυκλοφορίας  από τα μεσάνυχτα σήμερα μέχρι τις 06:00 το πρωί, μετά τις ταραχές που σημειώθηκαν κατά τις δύο προηγούμενες νύχτες, μετά το θανάσιμο τραυματισμό ενός Αφροαμερικάνου, από αστυνομικό.

Οι αρχές της πόλης ανακοίνωσαν στο Twitter, ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα εφαρμόζεται μέχρι την άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που έχει επιβληθεί.