ΔΙΕΘΝΗ

Υπεύθυνη καμπάνιας Τραμπ: Πληρωμένοι επαγγελματίες πολλοί από τους διαδηλωτές

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2016, 11:19 / Ανανεώθηκε 14 Νοεμβρίου 2016, 11:19
Υπεύθυνη καμπάνιας Τραμπ: Πληρωμένοι επαγγελματίες πολλοί από τους διαδηλωτές
Facebook Twitter Whatsapp

Υπόνοιες ότι πολλοί από τους διαδηλωτές που κάνουν πορείες κατά της εκλογής του νέου πρόεδρου είναι πληρωμένοι επαγγελματίες άφησε σε συνέντευξή της στο NBC η υπεύθυνη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Κέλι Ανν Κόνγουεϊ, χωρίς, ωστόσο να τεκμηριώσει αυτόν τον ισχυρισμό της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπόνοιες ότι πολλοί από τους διαδηλωτές που κάνουν πορείες κατά της εκλογής του νέου πρόεδρου είναι πληρωμένοι επαγγελματίες άφησε σε συνέντευξή της στο NBC η υπεύθυνη της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, Κέλι Ανν Κόνγουεϊ, χωρίς, ωστόσο, να τεκμηριώσει αυτόν τον ισχυρισμό της.

Αφήνοντας αιχμές για την εφαρμογή δύο μέτρων και δύο σταθμών, η Κονγουέι, δήλωσε στην εκπομπή “Meet the Press” του τηλεοπτικού δικτύου NBC, ότι στην περίπτωση που είχε εκλεγεί η Κλίντον και οι υποστηρικτές του Τραμπ διαδήλωναν, “τότε, θα επικρατούσαν συνθήκες πανδαιμόνιου, με κεντρικό σύνθημα την μη αποδοχή του εκλογικού αποτελέσματος,” από το στρατόπεδο του Τραμπ.

“Είναι πραγματικά η ώρα για τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και την πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον να πουν σε αυτούς τους διαδηλωτές: “Αυτός ο άνθρωπος είναι ο πρόεδρος μας,” δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Από την πλευρά του, ο Πολ Ράιαν, πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, δήλωσε χθες στο CNN ότι οι διαδηλώσεις προστατεύονται από το Σύνταγμα των ΗΠΑ και πραγματοποιούνται με ειρηνικό τρόπο.

Ωστόσο, ούτε ο Ομπάμα, αλλά ούτε και η Κλίντον έχουν ζητήσει τον τερματισμό των διαδηλώσεων, με τον Αμερικανό πρόεδρο να έχει διαβεβαιώσει τον Τραμπ κατά τη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη στον Λευκό Οίκο ότι θα βοηθήσει στην επιτυχία της προεδρίας του, γιατί “εάν εσείς πετύχετε, τότε, θα πετύχει η χώρα,” δήλωσε ο Ομπάμα.

Η Κλίντον δήλωσε σε υποστηρικτές σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, την προηγούμενη Τετάρτη: “Ο Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει ο πρόεδρος μας. Του οφείλουμε να τον προσεγγίσουμε με ανοιχτό μυαλό, αλλά και να του δώσουμε μία ευκαιρία για να ηγηθεί.”