ΔΙΕΘΝΗ

Μέι: Η Βρετανία ρίχνει «γέφυρες» με τον Τραμπ

Δημοσίευση 14 Νοεμβρίου 2016, 14:28 / Ανανεώθηκε 14 Νοεμβρίου 2016, 14:31
Μέι: Η Βρετανία ρίχνει «γέφυρες» με τον Τραμπ
Facebook Twitter Whatsapp

''Γέφυρες'' επικοινωνίας με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ρίχνει η Μεγάλη Βρετανία, με την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι να αποκαλύπτει ότι η χώρα της έχει θεμελιώσει τρόπους επικοινωνίας με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και χτίζει σχέσεις μαζί του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

''Γέφυρες'' επικοινωνίας με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ρίχνει η Μεγάλη Βρετανία, με την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι να αποκαλύπτει ότι η χώρα της έχει θεμελιώσει τρόπους επικοινωνίας με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και χτίζει σχέσεις μαζί του.

Ο Φάρατζ, ο πρώτος Βρετανός πολιτικός που επισκέπτεται τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο των ΗΠΑ, συναντήθηκε με τον Τραμπ το Σάββατο και άφησε να εννοηθεί ότι θα έπρεπε να αποτελέσει τον μεσολαβητή μεταξύ της βρετανικής και της αμερικανικής κυβέρνησης.

«Έχουμε δημιουργήσει κανάλια επικοινωνίας με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο και την ομάδα του. Το διπλωματικό μας προσωπικό δημιουργούσε αυτές τις επαφές και δεσμούς πριν τις εκλογές», ανέφερε η εκπρόσωπος, ερωτηθείσα για το εάν η κυβέρνηση θα πρέπει να δεχθεί συμβουλές από τον Φάρατζ.