current views are: 6

22 Νοεμβρίου 2016
Δημοσίευση14:45

O Τραμπ… έστησε στον τοίχο CNN, ABC και FOX: Θα έπρεπε να ντρέπεστε

Μια εικόνα από τα… προσεχώς στις ΗΠΑ μπορεί να θυμίζει αυτά που εκτυλίχθηκαν χθες, Παγκόσμια ημέρα Τηλεόρασης, στο υπερπολυτελές διαμέρισμα του Donald Tramp, όπου συγκεντρώθηκε το ”ανφάν γκατέ” της Αμερικανικής τηλεόρασης για να τα… ακούσει για τα καλά, όπως αποδείχθηκε, από τον νέο Πρόεδρο. 

Δημοσίευση 14:45’

Μια εικόνα από τα… προσεχώς στις ΗΠΑ μπορεί να θυμίζει αυτά που εκτυλίχθηκαν χθες, Παγκόσμια ημέρα Τηλεόρασης, στο υπερπολυτελές διαμέρισμα του Donald Tramp, όπου συγκεντρώθηκε το ”ανφάν γκατέ” της Αμερικανικής τηλεόρασης για να τα… ακούσει για τα καλά, όπως αποδείχθηκε, από τον νέο Πρόεδρο. 

Μια εικόνα από τα… προσεχώς στις ΗΠΑ μπορεί να θυμίζει αυτά που εκτυλίχθηκαν χθες, Παγκόσμια ημέρα Τηλεόρασης, στο υπερπολυτελές διαμέρισμα του Donald Tramp, όπου συγκεντρώθηκε το ”ανφάν γκατέ” της Αμερικανικής τηλεόρασης για να τα… ακούσει για τα καλά, όπως αποδείχθηκε, από τον νέο Πρόεδρο. 

Πάνω από 30 διευθυντικά στελέχη και δημοσιογράφοι βρέθηκαν χθες Δευτέρα στο σπίτι του προέδρου και, παρότι η συνάντηση προστατεύονταν από το δημοσιογραφικό απόρρητο, οι διαρροές τονίζουν ότι ο Τραμπ θύμιζε… στρατηγό μπροστά σε στρατιώτες. 

Σύμφωνα, μάλιστα, με καλά γνωρίζοντες για την συνάντηση, ήταν σαν ”γ@@@@@@ εκτελεστικό απόσπασμα’‘. 

Πρώτος τα ”άκουσε” ο πρόεδρος του CNN Τζέφ Ζούκερ, στον οποίο ο Τραμπ φέρεται να είπε ”Μισώ το δίκτυο σας, όλοι στο CNN είναι ψεύτες και θα έπρεπε να ντρέπεστε”. 

Άλλη πηγή επισήμανε ότι ”η συνάντηση ήταν σκέτη καταστροφή, καθώς τα στελέχη των MME πήγαν, εκτιμώντας ότι θα συζητούσαν για την πρόσβαση στην κυβέρνηση, αλλά τελικά ο Τραμπ τους… ξεφτίλισε”. 

Η ίδια πηγή πρόσθεσε ότι ”είμαστε σε δωμάτιο γεμάτο από ψεύτες, τα ανήθικα, τα κατάλαβαν όλα λάθος”, ενώ απευθύνθηκε ειδικά στον Ζούκερ, τονίζοντας ότι ”στο CNN ήταν ψεύτες”. 

Ακύρωσε και την συνάντηση με τους NYT

Και σαν να μην έφτανε αυτό, o νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ακύρωσε την σημερινή συνάντηση που είχε με τους New York Times, τονίζοντας ότι ”άλλαξαν οι όροι και οι συνθήκες της συνάντησης τελευταία στιγμή. ‘‘Καθόλου καλό’‘ όπως σχολίασε ο ίδιος.

Συνέχισε, δε, την επίθεση κατά της εφημερίδας. «Οι αποτυχημένοι New York Times μόλις ανακοίνωσαν ότι τα παράπονα για εκείνους έχουν φτάσει σε υψηλό 15 ετών. Μπορώ να το καταλάβω, αλλά προς τι ανακοίνωση» έγραψε.

Παρόλο που άφησε στην συνέχεια ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα συνάντηση με τους επιτελείς της εφημερίδας, τα στελέχη απάντησαν ότι ”ενημερώθηκαν για την αναβολή από τα tweets του προέδρου και ότι δεν αλλάξαμε εμείς τους κανόνες, αλλά οι συνεργάτες του Τραμπ”.

Ωστόσο, ο Τραμπ φαίνεται να το «καλοσκέφτηκε» και τελικά άλλαξε γνώμη, δίνοντας το «πράσινο φως» για την τετ α τετ συνάντηση με τους δημοσιογράφους της εφημερίδας New York Times.

Ο Τραμπ σχεδιάζει να πάει στο κτίριο όπου στεγάζεται η εφημερίδα, είπε η Χόουπ Χικς, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.


σχετικα αρθρα