ΔΙΕΘΝΗ

Εκβιάζει να πουλήσει φωτογραφία του Σουμάχερ από το νοσοκομείο προς 1,2 εκατ. ευρώ

Δημοσίευση 19 Δεκεμβρίου 2016, 23:02 / Ανανεώθηκε 19 Δεκεμβρίου 2016, 21:43
Εκβιάζει να πουλήσει φωτογραφία του Σουμάχερ από το νοσοκομείο προς 1,2 εκατ. ευρώ
Facebook Twitter Whatsapp

Η εκπρόσωπος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή επιβεβαίωσε την ύπαρξη της φωτογραφίας και επισήμανε ότι ήδη έχει γίνει σχετική καταγγελία

Μια φωτογραφία του Μίχαελ Σουμάχερ από το κρεβάτι του πόνου προσπάθησε να πουλήσει ένας άγνωστος άνδρας σε ευρωπαϊκά ΜΜΕ, με τα ξένα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για το αστρονομικό ποσό του ενός εκατ. λιρών (1,2 εκατ. ευρώ).Χωρίς να το πάρουν είδηση, η εκπρόσωπος του Σαμπίνε Κεμ και το νοσηλευτικό προσωπικό του θρύλου της Formula 1, ο άνδρας αυτός κατάφερε να αποσπάσει μία φωτογραφία, την περίοδο της νοσηλείας.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", ο άνδρας αυτός ήρθε σε επαφή με πολλά ευρωπαϊκά ΜΜΕ προκειμένου να πουλήσει μία φωτογραφία που τον δείχνει σε απόσταση αναπνοής στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Τα γερμανικά ΜΜΕ πάντως επισημαίνουν ότι ο άγνωστος άνδρας έχει στην κατοχή του κι άλλες φωτογραφίες.

Η εκπρόσωπος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Σαμπίνε Κεμ, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της φωτογραφίας αλλά και την έναρξη της έρευνας επισημαίνοντας ότι ήδη έχει γίνει σχετική καταγγελία. Γερμανικά μέσα που επικαλούνται την Εισαγγελία της Βάδης-Βυρτεμβέργης, αναφέρουν ότι υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη κι ότι σύμφωνα με πηγές, ο μαυραγορίτης ζητούσε το ποσό του ενός εκατ. ευρώ.

Είναι ακόμα άγνωστο αν οι επίμαχες φωτογραφίες που τώρα βρίσκονται στη μαύρη αγορά, αφορούν σε εκείνη την περίοδο. Ο Σουμάχερ βρίσκεται στο κρεβάτι του ειδικού τμήματος του σπιτιού του στην Ελβετία, που έχει μετατραπεί εδώ και δύο χρόνια σε υπερσύγχρονη πτέρυγα νοσοκομείου.

Ο πρώην οδηγός της Formula 1 αναρρώνει στο σπίτι του στη Γενεύη μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου του 2013 στις Ελβετικές Άλπεις όπου είχε ως συνέπεια να βρίσκεται επί έξι μήνες σε τεχνητό κώμα. Υπενθυμίζεται πως, και το 2014 είχαν γίνει προσπάθειες να απαθανατιστεί ο θρύλος της F1 στο κρεβάτι του πόνου, με ένα δημοσιογράφο να μεταμφιέζεται σε ιερέα προσπαθώντας να τρυπώσει στο δωμάτιο του Γερμανού στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.