current views are: 8

2 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση20:07

To selfie βίντεο του μακελάρη πριν το μακελειό στο Reina – Ανθρωποκυνηγητό στην Κωνσταντινούπολη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα αστυνομική επιχείρησή στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα από πληροφορίες για εντοπισμό του μακελάρη του κλαμπ Reina

Δημοσίευση 20:07’

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα αστυνομική επιχείρησή στην Κωνσταντινούπολη, έπειτα από πληροφορίες για εντοπισμό του μακελάρη του κλαμπ Reina

Παραπάνω από τρεις ώρες διήρκησε η αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Zeytinburnu της Κωνσταντινούπολη για τον εντοπισμό του μακελάρη που σκόρπισε τον θάνατο την Πρωτοχρονιά, στο κλαμπ Reina στοιχίζοντας την ζωή 39 ανθρώπων.

Όλα ξεκίνησαν έπειτα από καταγγελία ενός κατοίκου της περιοχής ο οποίος υποστήριξε πως είδε τον δράστη. Άμεσα σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές Αρχές του τόπου , επιστρατεύοντας ακόμη και ελικόπτερα.

Να σημειωθεί ότι οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής επικεντρώθηκαν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι, στην περιοχή Zeytinburnu. Το σπίτι περικυκλώθηκε από την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας πραγματοποίησαν εισβολή ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε ο τραυματισμός ενός ανθρώπου, στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Παρότι η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη 12 ατόμων,  ο δράστης, μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος. Η έρευνα θα συνεχιστεί με αμείωτο βαθμό, ενώ η φωτογραφία του μακελάρη έχει δοθεί σε όλα τα συνοριακά περάσματα, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.

Το selfie βίντεο 

Νωρίτερα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα selfie βίντεο του δράστη που τραβήχτηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη. 

Πρόκειται για εικόνες από την κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου που δείχνουν τον δράστη κατά τον έλεγχο του διαβατηρίου του, όταν ταξίδεψε στην Τουρκία, λίγη ώρα πριν αιματοκυλήσει το κλαμπ Reina.

Το πρώτο βίντεο με το πρόσωπο του μακελάρη 

Το πρόσωπο του μακελάρη που «έπνιξε» στο αίμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς το κλαμπ Reina στη Κωνσταντινούπολη, έδωσε στη δημοσιότητα το CNN Turk μέσω ενός βίντεο .

Στα πλάνα φαίνεται καθαρά το πρόσωπο που αναζητούν οι αστυνομικές Αρχές στη Τουρκία ως βασικό ύποπτο της αιματοχυσίας στο νυχτερινό κέντρο. Τον νεαρό άντρα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας γραφείων συναλλάγματος στην περιοχή Laleli, της Κωνσταντινούπολης. Σε αυτές φαίνεται ο δράστης της επίθεσης που προκάλεσε το θάνατο των 39 ατόμων να μιλάει με τον υπάλληλο του καταστήματος.

Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες που εξέτασαν το βίντεο, ο άνδρας ήταν καλά εκπαιδευμένος για να χρησιμοποιεί το όπλο.


Son dakika: Reina’yı kana bulayan teröristin yeni görüntüleri ortaya çıktı


σχετικα αρθρα