current views are: 18

20 Ιανουαρίου 2017
Δημοσίευση18:13

Μελάνια Τραμπ όπως λέμε Τζάκι Κένεντι

Με τον αέρα της Τζάκι Κένεντι εμφανίστηκε η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ. Φορώντας ένα μπλε σύνολο που έχει την υπογραφή του οίκου Ralph Lauren, το πρώην μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα με την κομψότητα του.

Δημοσίευση 18:13’

Με τον αέρα της Τζάκι Κένεντι εμφανίστηκε η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ. Φορώντας ένα μπλε σύνολο που έχει την υπογραφή του οίκου Ralph Lauren, το πρώην μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα με την κομψότητα του.

Με αέρα αλά Τζάκι Κένεντι εμφανίστηκε η νέα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ. Φορώντας ένα μπλε σύνολο που έχει την υπογραφή του οίκου Ralph Lauren, το πρώην μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα με την κομψότητα του.

Ειδικότερα, το διπλής όψεως κασμιρένιο σύνολο της κ. Τραμπ αποτελείται από ένα ζιβάγκο φόρεμα πάνω από το οποίο φόρεσε ένα κοντό σακάκι με μανίκια τριών τετάρτων.

Το σύνολο της 46χρονης Μελάνια ολοκλήρωσε ένα ασορτί ζευγάρι γάντια ενώ ο κότσος στη πλούσια χαίτη της αποτέλεσε την ιδανική επιλογή. Σημειώνεται ότι η κ. Τραμπ δεν επέλεξε να συνοδεύσει την σικάτη εμφάνιση της με ακριβά κοσμήματα όπως συνηθίζει παρά μόνο με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Νεοϋορκέζος σχεδιαστής Ralph Lauren ήταν εκείνος που είχε υπογράψει την δημιουργία που είχε επιλέξει το πρώην μοντέλο την νύχτα της εκλογικής νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, μια λευκή φόρμα, ενώ η είδηση για την επιλογή του συγκεκριμένου οίκου έγινε λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία.

Τα διεθνή μέσα εκφράζουν την πεποίθηση ότι η επιλογή της Μελάνια Τραμπ να φορέσει το εν λόγω σύνολο, δηλώνει την ενδόμυχη επιθυμία της να ταυτιστεί με τις «Πρώτες Κυρίες» του παρελθόντος όπως την Τζάκι Κένεντι η οποία το 1961 είχε πραγματοποιήσει παρόμοια εμφάνιση στην τελετή ορκωμοσίας του συζύγου της Τζον Κένεντι.  

Σε δήλωση της η εκπρόσωπος της 46χρονης τόνισε ότι «Με την ιστορική ορκωμοσία του συζύγου της, Donald J. Trump ως 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, η Μελάνια θα γίνει η νέα Πρώτη Κυρία της  Αμερικής  φορώντας έναν Αμερικανό σχεδιαστή».

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα, η Μελάνια «έφαγε» πόρτα από τα διασημότερα ονόματα μόδιστρων όπως ο Tom Ford λόγω του ανεπιθύμητου για πολλούς συζύγου της, προκαλώντας ένα τεράστιο ερωτηματικό για το ποιος τελικά θα αναλάβει το «ρίσκο» να ντύσει την καλλονή κ. Τραμπ.


σχετικα αρθρα