ΔΙΕΘΝΗ

Οι Δανοί ζητούν τη βοήθεια της Ελλάδας - Δείτε γιατί

Δημοσίευση 4 Φεβρουαρίου 2017, 15:24 / Ανανεώθηκε 4 Φεβρουαρίου 2017, 16:12
Facebook Twitter Whatsapp

 «Help a Dane», αυτή είναι η ονομασία της καμπάνιας του μη κυβερνητικού οργανισμού  «Danish Cancer Society» και του ανεξάρτητου ιδρύματος TrygFonden.

 «Help a Dane», αυτή είναι η ονομασία της καμπάνιας του μη κυβερνητικού οργανισμού «Danish Cancer Society» και του ανεξάρτητου ιδρύματος TrygFonden.

Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο παρουσιάζει έναν Δανό να ζητάει βοήθεια από την Ελλάδα να γίνουν εθελοντές , προστατεύοντας έναν Δανό που έρχεται στη χώρα για διακοπές, ούτως ώστε να αποφύγει τυχόν εγκαύματα από τον ήλιο, καθότι οι τελευταίοι δεν είναι συνηθισμένοι στον ήλιο και αγνοούν βασικούς τρόπους προστασίας από τις βλαβερές συνέπειές του.

Ειδικότερα στην ιστοσελίδα της ενημερωτικής καμπάνιας αναφέρεται:

Βοηθήστε έναν Δανό υπενθυμίζοντάς του να πηγαίνει στη σκιά όσο το δυνατόν συχνότερα. Πολλοί Δανοί δεν γνωρίζουν ότι ο ήλιος μπορεί να είναι δύο φορές πιο ισχυρός στο εξωτερικό απ’ ότι στη Δανία.

Βοηθήστε έναν Δανό, λέγοντάς του ότι η πιο αποτελεσματική προστασία από τον ήλιο είναι ένα καπέλο ηλίου με φαρδύ γείσο και ρούχα που καλύπτουν τα μπράτσα και τους μηρούς.

Βοηθήστε έναν Δανό προσφέροντάς του αντηλιακό. Το αντηλιακό πρέπει να είναι τουλάχιστον SPF 30 και πρέπει να αλείφεται σε παχύ στρώμα.

Οι Δανοί επέλεξαν πέντε μεγάλους ταξιδιωτικούς προορισμούς και δημιούργησαν πέντε ξεχωριστά βίντεο, ένα για κάθε χώρα. Οι αγαπημένες χώρες των Δανών που έχουν επιλεγεί είναι: Ταϊλάνδη, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία και Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr