ΔΙΕΘΝΗ

Σούπερ σέξι η αρραβωνιαστικιά του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ - Οι καυτές ερωτικές σκηνές

Δημοσίευση 20 Φεβρουαρίου 2017, 18:25 / Ανανεώθηκε 20 Φεβρουαρίου 2017, 18:01
Σούπερ σέξι η αρραβωνιαστικιά του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ - Οι καυτές ερωτικές σκηνές
Facebook Twitter Whatsapp

Μια πολύ όμορφη και σέξι γυναίκα χαρακτηρίζεται η σύντροφος του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνουσίν.

Μια πολύ όμορφη και σέξι γυναίκα χαρακτηρίζεται η σύντροφος του υπουργού Οικονομικών των ΗΠΑ, Στίβεν Μνουσίν. Η Λουίζ Λίντον είναι ηθοποιός και διαθέτει μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Και μπορεί σε ταινίες να έχει γυρίσει "καυτές" σκηνές, ωστόσο στον Λευκό Οίκο είναι πιο μαζεμένη και όπως άρμοζε στην περίσταση.

Στην ορκωμοσία του υπουργού της κυβέρνησης Τράμπ, η ξανθιά καλλονή κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με το μπλε σύνολο της. Και μπορεί να ήταν ιδιαίτερα συγκρατημένη, ωστόσο, η αισθησιακή της αύρα πλημμύρισε τον Λευκό Οίκο και γοήτευσε όσους την είδαν από κοντά.

Η αρραβωνιαστικιά του Υπουργού Οικονομικών στην τελευταία της ταινία, «Intrude» εμφανίζεται σε "καυτές" ερωτικές σκηνές και καταφέρνει να γίνει πρωταγωνίστρια σε αντρικές φαντασιώσεις!

Η ίδια, επίσης, απασχόλησε τα Μέσα και με το βιβλίο που έγραψε «In Congo’s Shadow: One Girl’s Perilous Journey to the Heart of Africa». Σε αυτό περιγράφει πως έσωσε τη ζωή δεκάδων φτωχών κοριτσιών αλλά κατακρίθηκε καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που τόνισαν πως όσα ανάφερε ως προσωπικά βιώματα ήταν αναληθή.