current views are: 8

21 Φεβρουαρίου 2017
Δημοσίευση07:27

Στην αντεπίθεση περνάει ο Τραμπ μετά την γκάφα του με την Σουηδία

Στην αντεπίθεση προσπαθεί να περάσει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ μετά την γκάφα του με την Σουηδία. 
 

Δημοσίευση 07:27’

Στην αντεπίθεση προσπαθεί να περάσει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ μετά την γκάφα του με την Σουηδία. 
 

Στην αντεπίθεση προσπαθεί να περάσει ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ, μετά το σάλο που προκάλεσε τις τελευταίες ημέρες αφού αναφέρθηκε σε μία ανύπαρκτη τρομοκρατική επίθεση στη Σουηδία.

Με νέο μήνυμά του στο Twitter, ο κ. Τραμπ εστίασε τα πυρά του στα μέσα ενημέρωσης και στη μεταναστευτική πολιτική που έχει ακολουθήσει η Σουηδία, αποφεύγοντας να αναφερθεί στο λάθος του.

«Αφήστε ήσυχο τον κόσμο – τα μέσα των ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ προσπαθούν να πουν ότι η μεγάλης κλίμακας μετανάστευση στη Σουηδία λειτουργεί απλώς υπέροχα. ΌΧΙ» ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Τραμπ

Στη Σουηδία δεν είχε συμβεί τίποτα, με συνέπεια να ακολουθήσει βροχή ειρωνικών σχολίων για τη δήλωση του Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Τραμπ στη συνέχεια το έκανε χειρότερο λέγοντας πως η δήλωσή του αναφερόταν σε ρεπορτάζ του Fox News που αφορούσε μετανάστες στη Σουηδία.

Αιχμηρή ήταν ωστόσο η αντίδραση της κυβέρνησης της Σουηδίας. Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν σχολίασε πως «όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε την ευθύνη για να χρησιμοποιούμε τα σωστά δεδομένα και να επιβεβαιώνουμε τις πληροφορίες που διασπείρουμε».


σχετικα αρθρα