ΔΙΕΘΝΗ

Η πρώτη κυρία της Αργεντινής επισκίασε την βασίλισσα της Ισπανίας

Δημοσίευση 23 Φεβρουαρίου 2017, 19:46 / Ανανεώθηκε 23 Φεβρουαρίου 2017, 19:59
Η πρώτη κυρία της Αργεντινής επισκίασε την βασίλισσα της Ισπανίας
Facebook Twitter Whatsapp

Η Λετίθια, η βασίλισα της Ισπανίας υποδέχθηκε στο παλάτι μαζί με τον άντρα της τον Πρόεδρο της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι και τη συζύγου του Χούλια Αουάδα.

Η Λετίσια, η βασίλισα της Ισπανίας υποδέχθηκε στο παλάτι μαζί με τον άντρα της τον Πρόεδρο της Αργεντινής, Μαουρίσιο Μάκρι και τη συζύγου του Χούλια Αουάδα.

Οι στιλιστικές επιλογές των δυο γυναικών εντυπωσίασαν καθώς αν μη τι άλλο έμοιαζαν λίγο λες και είναι δίδυμες (στιλάτες) αδελφές, ειδικά στην πρωινή εμφάνιση.

Η Τζουλιάνα Αουάντα, σύζυγος του προέδρου της Αργεντινής Μαουρίτσιο Μάκρι, εμφανίστηκε με μια εντυπωσιακή τουαλέτα σε παστέλ απόχρωση του ροζ, κλέβοντας τις εντυπώσεις από την Λετίσια της Ισπανίας, που επέλεξε ένα βαρύ μαύρο βελούδινο φόρεμα.

Το λαμπερό, αυθεντικό χαμόγελο της πρώτης κυρίας της χώρας της Λατινικής Αμερικής ήταν σαφώς πιο ζεστό από εκείνο, το κουρασμένο πρόσωπο της Λετίσια, όσο κι αν το μεγάλο διαμαντένιο στέμμα της προσπαθούσε να φωτίσει.

Η Τζουλιάνα Αουάντα είναι 41 ετών και έχει σπουδάσει στην Οξφόρδη. Είναι μητέρα δύο παιδιών και συχνά έχει απασχολήσει τα πρωτοσέλιδα με τις τολμηρές δηλώσεις της για την σεξουαλική ζωή της με τον πρόεδρο της χώρας και τρυφερές σέλφι που ανεβάζει στο Instagram.