ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ: Γυναίκα προκαλεί πρόωρο τοκετό για να προλάβει ο ετοιμοθάνατος άντρας της να δει το μωρό τους

Δημοσίευση 14 Μαρτίου 2017, 16:47 / Ανανεώθηκε 14 Μαρτίου 2017, 17:48
Facebook Twitter Whatsapp

Η περίοδος της εγκυμοσύνη είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή μιας γυναίκας αλλά η μαγικότερη στιγμή μιας Αμερικανής σημαδεύτηκε από τα δυσάρεστα νέα

Η περίοδος της εγκυμοσύνη είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να συμβεί στη ζωή μιας γυναίκας και η Ντιάνα Όγκλερ σίγουρα θα συμφωνούσε με αυτό, αλλά η μαγικότερη στιγμή της ζωής της σημαδεύτηκε από τα δυσάρεστα νέα. Αφού ανακάλυψε πως ήταν έγκυος, έμαθε επίσης ότι ο σύζυγός της δεν θα ζούσε για πολύ καιρό ακόμα.

Ο Μάρκ είχε καρκίνο του παχέος εντέρου σε τρίτο στάδιο και σαν να μην έφτανε αυτό διαγνώστηκε με πνευμονική ίνωση, μια ασθένεια που σταματάει τη ροή του οξυγόνου από τους πνεύμονες στον εγκέφαλο και άλλα ζωτικά όργανα.

Κι έτσι, η Ντιάνα πήρε μια δύσκολη απόφαση που τελικά δεν μετάνιωσε, παρότι πολλοί ήταν εκείνοι που την κατέκριναν. Χάρις στην απόφασή της, ο Μάρκ θα κατάφερνε να δει το κοριτσάκι τους πριν αφήσει την τελευταία πνοή του.

Η γυναίκα του αποφάσισε να γεννήσει πρόωρα και έτσι ο Μάρκ κατάφερε όντως να κρατήσει για λίγες στιγμές την κορούλα τους στην αγκαλιά του.