ΔΙΕΘΝΗ

Αφγανιστάν: Δεκατρείς νεκροί και 20 τραυματίες από επίθεση αυτοκτονίας

Δημοσίευση 18 Μαΐου 2011, 17:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Αφγανιστάν: Δεκατρείς νεκροί και 20 τραυματίες από επίθεση αυτοκτονίας
Facebook Twitter Whatsapp
Δεκατρείς άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και είκοσι τραυματίσθηκαν σήμερα από επίθεση αυτοκτονίας βομβιστή με παγιδευμένο αυτοκίνητο, με το οποίο εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας σε προάστιο του Τζαλαλαμπάντ, στο ανατολικό Αφγανιστάν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των αρχών της επαρχίας Νανγκαρχάρ.
Δεκατρείς άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο και είκοσι τραυματίσθηκαν σήμερα από επίθεση αυτοκτονίας βομβιστή με παγιδευμένο αυτοκίνητο, με το οποίο εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας σε προάστιο του Τζαλαλαμπάντ, στο ανατολικό Αφγανιστάν, ανακοίνωσε εκπρόσωπος των αρχών της επαρχίας Νανγκαρχάρ. «Δεκατρία άτομα σκοτώθηκαν και 20 τραυματίσθηκαν από επίθεση αυτοκτονίας που είχε στόχο φορτηγάκι της αστυνομίας», το οποίο μετέφερε δοκίμους στην πόλη του Τζαλαλαμπάντ, τόνισε ο εκπρόσωπος Άμπντουλ Ζία Αχμαντζάι. Ο ίδιος πρόσθεσε πως στους νεκρούς και τους τραυματίες περιλαμβάνονται εξίσου αστυνομικοί και πολίτες.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν Ζαμπιχουλάχ Μουτζαχίντ επιβεβαίωσε πως οι αντάρτες του κινήματος ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση.