ΔΙΕΘΝΗ

Μεγάλης εκτασης ΝΑΤΟική επιδρομή κατά της Τρίπολης

Δημοσίευση 7 Ιουνίου 2011, 20:15 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μεγάλης εκτασης ΝΑΤΟική επιδρομή κατά της Τρίπολης
Facebook Twitter Whatsapp
Το ΝΑΤΟ σφυροκόπησε σήμερα την λιβυκή πρωτεύουσα με πάνω από 60 βόμβες , στην πιό βίαιη επιδρομή κατά της Λιβύης από την αρχή των στρατιωτικών επιχειρήσεων , προκαλώντας το θάνατο 32 πολιτών και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, δήλωσε αργά απόψε ο εκπρόσωπος του λιβυκού καθεστώτος, Μούσα Ιμπραχήμ.
Το ΝΑΤΟ σφυροκόπησε σήμερα την λιβυκή πρωτεύουσα με πάνω από 60 βόμβες , στην πιό βίαιη επιδρομή κατά της Λιβύης από την αρχή των στρατιωτικών επιχειρήσεων , προκαλώντας το θάνατο 32 πολιτών και τον τραυματισμό δεκάδων άλλων, δήλωσε αργά απόψε ο εκπρόσωπος του λιβυκού καθεστώτος, Μούσα Ιμπραχήμ. "Το ΝΑΤΟ εξαπέλυσε μια επίθεση με πολύ μίσος κατά της Τρίπολης με πάνω από 60 βομβιστικές επιθέσεις" δήλωσε ο κ. Ιμπραχήμ σε συνέντευξη Τύπου προσθέτοντας ότι κατά τις επιδρομές αυτές 32 πολίτες βρήκαν το θάνατο και δεκάδες τραυματίστηκαν.

Πρόσθεσε καταλήγοντας ότι οι επιδρομές στόχευαν κυρίως την προεδρική κατοικία του συνταγματάρχη Καντάφι στο κέντρο της Τρίπολης , το προάστιο Ταγιούρα καθώς και το αεροδρόμιο που βρίσκεται στο νότιο τμήμα της λιβυκήςσ πρωτεύουσας.