ΔΙΕΘΝΗ

Οι δικηγόροι της καμαριέρας αναζητούν «θύματα» του Στρος-Καν

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 09:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Οι δικηγόροι της καμαριέρας αναζητούν «θύματα» του Στρος-Καν
Facebook Twitter Whatsapp
Ο αμερικανός δικηγόρος της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel η οποία κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση έκανε έκκληση μέσω του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 2 και σε πιθανά άλλα θύματα του πρώην γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο αμερικανός δικηγόρος της καμαριέρας του ξενοδοχείου Sofitel η οποία κατηγορεί τον Ντομινίκ Στρος-Καν για σεξουαλική επίθεση έκανε έκκληση μέσω του γαλλικού τηλεοπτικού δικτύου France 2 και σε πιθανά άλλα θύματα του πρώην γενικού διευθυντή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Ο Κένεθ Τόμσον απηύθυνε την έκκληση αυτή σε γυναίκες από τη Γαλλία και την Αφρική.

Μετά την εμφάνιση του Στρος-Καν την Δευτέρα στο δικαστήριο όπου δήλωσε αθώος, ο Τόμσον μιλώντας σε δεκάδες δημοσιογράφους τόνισε «θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα του θύματος, θα μιλήσουμε για λογαριασμό του και θα συνεργαστούμε με το γραφείο του εισαγγελέα».

Ο Τόμσον περιέγραψε την πελάτισσά του, η οποία δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημόσια ούτε έχει κάνει δηλώσεις, ως μια «απλή και εργατική γυναίκα, που υπέστη ψυχικά τραύματα, αλλά θέλει να υπερασπιστεί την αξιοπρέπειά της».