ΔΙΕΘΝΗ

Λιβύη: Οι δυνάμεις του Καντάφι προελαύνουν προς τη Μιζουράτα

Δημοσίευση 8 Ιουνίου 2011, 16:43 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Λιβύη: Οι δυνάμεις του Καντάφι προελαύνουν προς τη Μιζουράτα
Facebook Twitter Whatsapp
Χιλιάδες στρατεύματα που παραμένουν πιστά στον λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι προελαύνουν σήμερα προς τη Μιζουράτα, στη δυτική Λιβύη την οποία ελέγχουν οι εξεγερμένοι, ενώ ταυτόχρονα την βομβαρδίζουν από τρεις πλευρές με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή του τουλάχιστον 10 αντικαθεστωτικοί, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο των εξεγερμένων.
Χιλιάδες στρατεύματα που παραμένουν πιστά στον λίβυο ηγέτη Μουάμαρ Καντάφι προελαύνουν σήμερα προς τη Μιζουράτα, στη δυτική Λιβύη την οποία ελέγχουν οι εξεγερμένοι, ενώ ταυτόχρονα την βομβαρδίζουν από τρεις πλευρές με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή του τουλάχιστον 10 αντικαθεστωτικοί, σύμφωνα με έναν εκπρόσωπο των εξεγερμένων. Προς το παρόν η κυβέρνηση του Καντάφι δεν έχει σχολιάσει αυτές τις πληροφορίες.

«Η Μιζουράτα βομβαρδίζεται σφοδρά. Οι δυνάμεις του Καντάφι βομβαρδίζουν τη Μιζουράτα από τρεις πλευρές: ανατολικά, δυτικά και νότια», δήλωσε ο εκπρόσωπος των εξεγερμένων Χάσαν αλ Μισράτι στο Ρόιτερς από τη Μιζουράτα.

«Έχει στείλει χιλιάδες στρατεύματα από όλες τις πλευρές και προσπαθούν να εισέλθουν στην πόλη. Ομως είναι ακόμη έξω (από τη Μιζουράτα). Έχουμε χάσει 10 εξεγερμένους, ενώ έχουν τραυματιστεί 26, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι σε κρίσιμη κατάσταση».