ΔΙΕΘΝΗ

Σε τηλεοπτική σειρά η Μισέλ Ομπάμα (vid)

Δημοσίευση 9 Ιουνίου 2011, 20:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Σε τηλεοπτική σειρά η Μισέλ Ομπάμα (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς iCarly με θέμα μια έφηβη που γίνεται η βεντέτα του σχολείου της, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να υποστηρίξει τις οικογένειες των αμερικανών στρατιωτικών, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon.
Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα, θα εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς iCarly με θέμα μια έφηβη που γίνεται η βεντέτα του σχολείου της, στο πλαίσιο των προσπαθειών της να υποστηρίξει τις οικογένειες των αμερικανών στρατιωτικών, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Nickelodeon. Η σύζυγος του προέδρου Ομπάμα θα παίξει έναν μικρό ρόλο για να προωθήσει την υπηρεσία «Joining Forces», που παρέχει στήριξη στις οικογένειες στρατιωτών που έχουν αναπτυχθεί στο εξωτερικό, ανέφερε η Αντριάνα Λίμους, εκπρόσωπος του τηλεοπτικού καναλιού, προσθέτοντας ότι το επεισόδιο με την Πρώτη Κυρία θα μεταδοθεί τον Ιανουάριο.

«Θα είναι η γκεστ σταρ και θα μιλήσει για την πρωτοβουλία της αυτή» ανέφερε η κα Λίμους.

Στο συγκεκριμένο επεισόδιο της σειράς που έχει μεγάλη θεαματικότητα, η Μισέλ Ομπάμα θα βοηθήσει τη νεαρή Κάρλι Σέι, που επιθυμεί να έρθει σε επαφή με τον πατέρα της, στρατιωτικό που υπηρετεί στο εξωτερικό, μέσω Διαδικτύου.