ΔΙΕΘΝΗ

Η Γερμανία αναγνώρισε το μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο στη Βεγγάζη

Δημοσίευση 13 Ιουνίου 2011, 15:07 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Η Γερμανία αναγνώρισε το μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο στη Βεγγάζη
Facebook Twitter Whatsapp
Η Γερμανία αναγνώρισε το μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο που εδρεύει στη Βεγγάζη ως το νόμιμο εκπρόσωπο των Λίβυων, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος των αντικαθεστωτικών κατά τη διάρκεια επίσκεψης του μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο στο προπύργιο αυτό των λίβυων αντικαθεστωτικών στην ανατολική Λιβύη.
Η Γερμανία αναγνώρισε το μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο που εδρεύει στη Βεγγάζη ως το νόμιμο εκπρόσωπο των Λίβυων, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος των αντικαθεστωτικών κατά τη διάρκεια επίσκεψης του μεταβατικό Εθνικό Συμβούλιο στο προπύργιο αυτό των λίβυων αντικαθεστωτικών στην ανατολική Λιβύη. Ο Βεστερβέλε «είπε ότι ήρθε εδώ για να υποστηρίξει τη λιβυκή επανάσταση, να υποστηρίξει το Εθνικό Συμβούλιο. Πιστεύουν ότι αυτό είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του λιβυκού λαού», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του μεταβατικού Εθνικού Συμβουλίου Άμπντελ Χάφεζ Γόγκα στο Ρόιτερς έπειτα από συνάντηση που είχε με τη γερμανική αντιπροσωπεία.

 Ο Βεστερβέλε είπε σαφώς ότι το Εθνικό Συμβούλιο είναι ο νόμιμος εκπρόσωπος του λιβυκού λαού, προσέθεσε ο Γόγκα και σημείωσε: Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα και το εκτιμούμε.