ΔΙΕΘΝΗ

Θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες ο Σάλεχ

Δημοσίευση 17 Ιουνίου 2011, 14:00 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες ο Σάλεχ
Facebook Twitter Whatsapp
Ο πρόεδρος της Υεμένης Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια επίθεσης εναντίον του προεδρικού μεγάρου νωρίτερα αυτό το μήνα, θα επιστρέψει στη χώρα τις επόμενες ημέρες, δήλωσε σήμερα ένας υεμενίτης αξιωματούχος.
Ο πρόεδρος της Υεμένης Άλι Αμπντάλα Σάλεχ, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας μετά τον τραυματισμό του στη διάρκεια επίθεσης εναντίον του προεδρικού μεγάρου νωρίτερα αυτό το μήνα, θα επιστρέψει στη χώρα τις επόμενες ημέρες, δήλωσε σήμερα ένας υεμενίτης αξιωματούχος. «Η προεδρία μου επιβεβαίωσε ότι ο πρόεδρος θα επιστρέψει τις επόμενες ημέρες», δήλωσε ο Άμπντου αλ Τζανάντι, αναπληρωτής υπουργός Ενημέρωσης της Υεμένης στο Ρόιτερς, χωρίς να δώσει την ακριβή ημερομηνία της επιστροφής του.

«Η υγεία του προέδρου βελτιώνεται συνεχώς», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, σαουδάραβας αξιωματούχος δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Υεμένης «δεν θα επιστρέψει στην πατρίδα του»

«Ο πρόεδρος Σάλεχ δεν θα επιστρέψει στην Υεμένη», τόνισε ο ίδιος αξιωματούχος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και πρόσθεσε: «Ο τόπος κατοικίας του δεν ακόμα καθοριστεί», αφήνοντας να εννοηθεί πως μπορεί τελικά να εγκαταλείψει την Σαουδική Αραβία.