ΔΙΕΘΝΗ

Μισέλ Μπακμαν: Στα χνάρια και τις απόψεις της Πέιλιν

Δημοσίευση 18 Ιουνίου 2011, 16:45 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Μισέλ Μπακμαν: Στα χνάρια και τις απόψεις της Πέιλιν
Facebook Twitter Whatsapp
Θετή μητέρα 23 εφήβων, η βουλευτής της Μινεσότα, Μισέλ Μπάκμαν, ανακοίνωσε χτες την υποψηφιότητά της για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.
Θετή μητέρα 23 εφήβων, η βουλευτής της Μινεσότα, Μισέλ Μπάκμαν, ανακοίνωσε χτες την υποψηφιότητά της για το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων. Το «αντίπαλον δέος» της Σάρα Πέιλιν, η 53χρονη βουλευτής, η οποία δηλώνει «τρελή με τον Xριστό», έχει αποκαλέσει τον Μπαράκ Ομπάμα «σοσιαλιστή και επικεφαλής μιας γκαγκστερικής κυβέρνησης», ενώ έχει μιλήσει ακόμα και για την πιθανότητα συγκρότησης από τον Λευκό Οίκο «στρατοπέδων κατήχησης της αμερικανικής νεολαίας». Οι απόψεις της για τα κοινωνικά θέματα είναι επίσης ακραίες, καθώς έχει ταχθεί ανοιχτά κατά των αμβλώσεων και κατά των γάμων ομοφυλοφίλων.

Η Μπάκμαν, που κινείται ακριβώς στα χνάρια της προκατόχου της, Σάρα Πέιλιν, ταυτίζοντας τον συντηρητισμό με τη μέση αμερικανική οικογένεια, υποστηρίζει ότι η καριέρα της ξεκίνησε τυχαία. Λέγεται ότι σηκώθηκε να μιλήσει σε μία τοπική συγκέντρωση του κόμματός της όταν ο υποψήφιος της περιοχής αλλαξοπίστησε προς μία προοδευτική κατεύθυνση και φέρεται να έπεισε με τον θερμό λόγο της τους παριστάμενους να την προτείνουν για τη Γερουσία, όπου και βρέθηκε κερδίζοντας την αναμέτρηση.


Πηγή: Ethnos