ΔΙΕΘΝΗ

Ο Δαλάι Λάμα γίνεται «Μaster Chef» στο πλευρό έλληνα σεφ

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 11:01 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ο Δαλάι Λάμα γίνεται «Μaster Chef» στο πλευρό έλληνα σεφ
Facebook Twitter Whatsapp
Ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα δέχτηκε να συνεργαστεί με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ Γιώργο Καλομπάρη και να είναι ένας από τους κριτές σε επεισόδιο του αυστραλιανού «Master Chef» το οποίο ήδη γυρίστηκε στη Μελβούρνη την περασμένη εβδομάδα και θα προβληθεί σε λίγες εβδομάδες από το κανάλι «ΤΕΝ».
Ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ, Δαλάι Λάμα δέχτηκε να συνεργαστεί με τον πολυβραβευμένο Έλληνα σεφ Γιώργο Καλομπάρη και να είναι ένας από τους κριτές σε επεισόδιο του αυστραλιανού «Master Chef» το οποίο ήδη γυρίστηκε στη Μελβούρνη την περασμένη εβδομάδα και θα προβληθεί σε λίγες εβδομάδες από το κανάλι «ΤΕΝ». Ο Δαλάι Λάμα μαζί με το Γιώργο Καλομπάρη και τους άλλους κριτές Ματ Πρέστον, και Γκάρι Μέχιγκαν δοκίμασαν τα πιάτα των 7 φιναλίστ της εκπομπής. Η εμφάνιση του Δαλάι Λάμα σε ριάλιτι εκπομπή μαγειρικής ξάφνιασε αλλά εκείνος το θεώρησε φυσιολογικό. «Είμαι άνθρωπος όπως όλοι» είπε. O Γιώργος Καλομπάρης παραδέχτηκε ότι η απόφαση του θρησκευτικού ηγέτη να λάβει μέρος στην εκπομπή ναι μεν προκάλεσε σοκ, αλλά είναι και απόλυτα λογική καθώς είναι γνωστό ότι ο Δαλάι Λάμα είχε δηλώσει προσφάτως ότι «η προσφορά φαγητού είναι βασική ρίζα για όλες τις σχέσεις».

«Κάτι που είναι και η βασική αρχή της εκπομπής «Master chef», πρόσθεσε ο άλλος κριτής Ματ Πρέστον.

Η διευθύντρια παραγωγής του «Master chef» , Κάρολαϊν Σπένσερ, είπε ότι πίσω από την απόφαση του Δαλάι Λάμα να πάρει μέρος στην εκπομπή κρύβεται η σεφ Κάιλι Κουονγκ-η οποία ασπάστηκε πρόσφατα το βουδισμό- της οποίας τη μαγειρική είχε δοκιμάσει παλαιότερα ο θρησκευτικός ηγέτης του Θιβέτ.