ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στη Λιβύη

Δημοσίευση 20 Ιουνίου 2011, 23:36 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συνεχίζονται οι συγκρούσεις στη Λιβύη
Facebook Twitter Whatsapp
Τρεις ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τις δυνάμεις του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι έπληξαν σήμερα μία αστική περιοχή κοντά στο λιμάνι της Μιζουράτα, η οποία ελέγχεται από τους εξεγερμένους, δήλωσε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Ρόιτερς.
Τρεις ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τις δυνάμεις του συνταγματάρχη Μουάμαρ Καντάφι έπληξαν σήμερα μία αστική περιοχή κοντά στο λιμάνι της Μιζουράτα, η οποία ελέγχεται από τους εξεγερμένους, δήλωσε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Ρόιτερς. Από την περιοχή έβγαινε καπνός, ενώ δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για τραυματίες.

Στο μεταξύ, οι Λίβυοι εξεγερμένοι έκλεισαν έναν πετρελαιαγωγό στα Δυτικά Όρη, ο οποίος προμηθεύει με αργό το διυλιστήριο της Ζαουΐγια, δήλωσε ένας εκπρόσωπος των εξεγερμένων.

"Οι εξεγερμένοι έκλεισαν έναν πετρελαιαγωγό, ο οποίος χρησιμοποιείται για την μεταφορά πετρελαίου από την πετρελαιοπηγή Αουμπάρι στο νότο προς το διυλιστήριο της Ζαουΐγια. Πρόκειται για μία προσπάθεια των εξεγερμένων να καταπνίξουν το καθεστώς του Καντάφι στην Τρίπολη" σημείωσε ο εκπρόσωπος.