ΔΙΕΘΝΗ

Ρωσία: Ένα 9χρονο αγόρι, νέο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας

Δημοσίευση 22 Ιουνίου 2011, 10:54 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Ρωσία: Ένα 9χρονο αγόρι, νέο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας
Facebook Twitter Whatsapp
Ενα αγόρι εννέα ετών, θύμα της αεροπορικής καταστροφής που σημειώθηκε χθες στο Πετροζαβόντσκ της Καρελίας, υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί, ανεβάζοντας σε 45 τον αριθμό των νεκρών, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών.
Ενα αγόρι εννέα ετών, θύμα της αεροπορικής καταστροφής που σημειώθηκε χθες στο Πετροζαβόντσκ της Καρελίας, υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο στο οποίο είχε μεταφερθεί, ανεβάζοντας σε 45 τον αριθμό των νεκρών, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών. Ο Αντον Τερέχιν ήταν μαζί με την αδελφή του Αναστάσια μεταξύ των οχτώ επιζώντων της συντριβής του Τουπόλεφ-134. Η μητέρα τους Οξάνα σκοτώθηκε στο δυστύχημα αυτό.

Οι εμπειρογνώμονες της διακρατικής επιτροπής αεροπορίας, του οργανισμού που είναι αρμόδιος για τις έρευνες όσον αφορά τα αεροπορικά δυστυχήματα στη Ρωσία, αναμένεται ν΄αρχίσουν σήμερα την αποκρυπτογράφηση των μαύρων κουτιών του αεροσκάφους για να εξακριβώσουν τα αίτια τη συντριβής.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σεργκέι Ιβανόφ, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι το δυστύχημα οφείλεται πιθανότατα σε λάθος του πιλότου, ο οποίος επιχείρησε να προσεγγίσει οπτικά το διάδρομο προσγείωσης υπό συνθήκες ομίχλης και καταρρακτώδους βροχής.