ΔΙΕΘΝΗ

Επτάχρονος οδήγησε για 32 χλμ. διότι ήθελε να δει τον πατέρα του! (vid)

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2011, 08:08 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Επτάχρονος οδήγησε για 32 χλμ. διότι ήθελε να δει τον πατέρα του! (vid)
Facebook Twitter Whatsapp
Η αστυνομία στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, που είχε οδηγό ένα... 7χρονο αγόρι κι ενώ προηγουμένως είχε διανύσει απόσταση 20 μιλίων (32 χιλιομέτρων), με σκοπό να επισκεφτθεί το σπίτι του πατέρα του, γράφει το newslite.tv.
Η αστυνομία στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ σταμάτησε ένα αυτοκίνητο, που είχε οδηγό ένα... 7χρονο αγόρι κι ενώ προηγουμένως είχε διανύσει απόσταση 20 μιλίων (32 χιλιομέτρων), με σκοπό να επισκεφτθεί το σπίτι του πατέρα του, γράφει το newslite.tv. Οι αρχές της πόλης, έλαβαν κλήσεις από οδηγούς μοτοσικλετών, οι οποίοι παρατήρησαν έναν «πολυ νεαρό οδηγό» σε δρόμους κοντά στο Μίσιγκαν. Σύντομα εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον 7χρονο ο οποίος έπιασε και ταχύτητες έως και 50 μιλίων/ώρα (80 χλμ/ώρα). Όπως είπε στους αστυνομικούς, μένει με τη μητέρα του και θέλησε να επισκεφθεί τον πατέρα του.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε: «Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα, ούτε κανένας άλλος. Δεν θέλω να φαντάζομαι τις πικανίδες των "stop" που πέρασε, όπως και άλλες παραβάσεις που ενδέχεται να έκανε. Πιστεύω ότι ένας 7χρονος δε θα ακολούθησε τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας».Βαγγέλης Βιτζηλαίος