ΔΙΕΘΝΗ

Απίστευτο: Πέθανε από ανακοπή στην... κηδεία της!

Δημοσίευση 24 Ιουνίου 2011, 10:56 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Απίστευτο: Πέθανε από ανακοπή στην... κηδεία της!
Facebook Twitter Whatsapp
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Καζάν της Ρωσίας, με μια 49χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της από καρδιακή προσβολή, όταν ξύπνησε και είδε σοκαρισμένη ότι οι συγγενείς της περίλυποι ετοιμάζονταν να την κηδέψουν!
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Καζάν της Ρωσίας, με μια 49χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της από καρδιακή προσβολή, όταν ξύπνησε και είδε σοκαρισμένη ότι οι συγγενείς της περίλυποι ετοιμάζονταν να την κηδέψουν! Η Φαγκίλιου Μουχαμετιάνοφ είχε δηλωθεί λανθασμένα νεκρή από τους γιατρούς, όμως τελικά πέθανε στην πραγματικότητα όταν ξυπνώντας είδε ότι βρισκόταν μέσα σε ένα φέρετρο και ήταν περικυκλωμένη από οικογένεια και συγγενείς οι οποίοι θρηνούσαν τον χαμό της.

Όπως ανέφερε ο σύζυγός της, Φαγκίλι Μουχαμετιάνοφ, του είπαν ότι η γυναίκα του πέθανε από έμφραγμα όταν κατέρρευσε στο πάτωμα της κουζίνας του σπιτιού τους από ισχυρούς πόνους στο στήθος.

Όπως είναι φυσιολογικό πο θλιβερές διαδικασίες προχώρησαν και η κηδεία της ετοιμάστηκε. Όμως την τελευταία στιγμή, όπως περιγράφει ο άντρας της η γυναίκα ξύπνησε! «Τα μάτια της ανοιγόκλεισαν και την πήγαμε αμέσως στο νοσοκομείο. Μάταια όμως γιατί έζησε για ακόμα 12 μόνο λεπτά, πριν πεθάνει για τα καλά» είπε.

Ο 51χρονος άνδρας είναι εξοργισμένος με τους γιατρούς που «διαπίστωσαν» το θάνατό της την πρώτη φορά και απαιτεί απαντήσεις. «Δεν ήταν νεκρή όταν έλεγαν ότι είναι, και θα μπορούσαν να την έχουν σώσει». Τώρα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του νοσοκομείου διενεργείται έρευνα για να αποδοθούν πιθανές ευθύνες.


Πηγή: protothema.gr-newpost.gr