ΔΙΕΘΝΗ

Συναντήθηκαν σε καλό κλίμα Xριστόφιας-Έρογλου

Δημοσίευση 30 Ιουνίου 2011, 13:30 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Συναντήθηκαν σε καλό κλίμα Xριστόφιας-Έρογλου
Facebook Twitter Whatsapp
Περίπου 90 λεπτά κράτησε η σημερινή συνάντηση Χριστόφια- Έρογλου, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για το κυπριακό.
Περίπου 90 λεπτά κράτησε η σημερινή συνάντηση Χριστόφια- Έρογλου, στο πλαίσιο των απευθείας διαπραγματεύσεων για το κυπριακό. Σύμφωνα με την Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Λίζα Μπάτενχαϊμ, η συνάντηση έγινε σε "θετικό κλίμα" και οι δύο ηγέτες συνέχισαν την ανταλλαγή απόψεων, επικεντρώνοντας κυρίως στο θέμα της Αστυνομίας.

Η κ. Μπάτενχαϊμ ανέφερε ότι, επίσης, συζήτησαν το θέμα των εξωτερικών σχέσεων και την επικείμενη συνάντηση που θα έχουν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ στη Γενεύη.

Οι δύο ηγέτες εξουσιοδότησαν τους συμβούλους τους να συνεχίσουν τη συζήτηση το Σάββατο με σκοπό να καταλήξουν επ' αυτού, ανέφερε η κ. Μπάτενχαϊμ και πρόσθεσε ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης θα υπόκειται στην έγκριση των ηγετών.

Ο πρόεδρος Χριστόφιας απέφυγε να προβεί σε δηλώσεις και παρέπεμψε τους δημοσιογράφους στα όσα ανέφερε η Ειδική Αντιπρόσωπος του γγ του ΟΗΕ.