ΔΙΕΘΝΗ

H Σιναουάτρα θέλει να φανεί... συνεπής

Δημοσίευση 8 Ιουλίου 2011, 09:58 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
H Σιναουάτρα θέλει να φανεί... συνεπής
Facebook Twitter Whatsapp
Η ελεύθερη διακίνηση του ταϊλανδέζικου νομίσματος, του μπαχτ, θα πρέπει να συνεχιστεί, δήλωσε σε συνεντευξή της η εντολοδόχος πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Γιαγκλάκ Σιναουάτρα και πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει σημαντική άνοδος του πληθωρισμού με την εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος.
Η ελεύθερη διακίνηση του ταϊλανδέζικου νομίσματος, του μπαχτ, θα πρέπει να συνεχιστεί, δήλωσε σε συνεντευξή της η εντολοδόχος πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Γιαγκλάκ Σιναουάτρα και πρόσθεσε πως δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει σημαντική άνοδος του πληθωρισμού με την εφαρμογή του κυβερνητικού προγράμματος. Η ίδια υπογράμμισε πως επιθυμεί να εκπληρώσει όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις της, αλλά πρόσθεσε πως δεν θα επιμείνει αν δει πως κάποιες από αυτές δεν έχουν αποτελέσματα.

Η Σιναουάτρα είπε ακόμα πως γενικά τάσσεται υπέρ της ιδιωτικοποίησης ώστε να γίνει η χώρα περισσότερο ανταγωνιστική.

Η αδελφή του ανατραπέντος πρώην πρωθυπουργού Τακσίν Σιναουάτρα, που ζει εξόριστος, επισήμανε πως δεν γνωρίζει πότε ο ίδιος θα επιστρέψει στη χώρα και συμπλήρωσε πως αυτό θα το αποφασίσει η επιτροπή που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα βίαια πολιτικά επεισόδια της περασμένης χρονιάς.