ΔΙΕΘΝΗ

Δεν πάει στη Σερβία ο Μπερλουσκόνι λόγω προϋπολογισμού

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2011, 11:35 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Δεν πάει στη Σερβία ο Μπερλουσκόνι λόγω προϋπολογισμού
Facebook Twitter Whatsapp
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέβαλε λόγω υποχρεώσεων στη Ρώμη, την υιοθέτηση του προϋπολογισμού από την Ιταλική Γερουσία, το ταξίδι του στο Βελιγράδι, όπου θα είχε συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της Σερβίας.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέβαλε λόγω υποχρεώσεων στη Ρώμη, την υιοθέτηση του προϋπολογισμού από την Ιταλική Γερουσία, το ταξίδι του στο Βελιγράδι, όπου θα είχε συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της Σερβίας. Στη σερβική πρωτεύουσα θα διεξαγόταν Οικονομική Πολιτική Σύνοδος Ιταλίας - Σερβίας με τη συμμετοχή αξιωματούχων και επιχειρηματιών των δύο χωρών, αλλά λόγω της οικονομικής κρίσης στην Ιταλία αναβλήθηκε.

Ο πρέσβης της Ιταλίας στη Βελιγράδι, Αρμάντο Βαρίκιο σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ δήλωσε ότι πρωθυπουργός της Ιταλίας θα επισκεφθεί το Βελιγράδι μετά το καλοκαίρι.

"Ο κ. Μπερλουσκόνι ενημέρωσε ο ίδιος προσωπικά τον πρόεδρο της Σερβίας, Μπόρις Τάντιτς για την απόφασή του", δήλωσε ο επικεφαλής της υπηρεσίας ενημέρωσης του Ιταλού πρωθυπουργού, Μάρκο Βεντούρα.