ΔΙΕΘΝΗ

Mπρούνι: «Για το καλό της Γαλλίας, θα πρέπει να είναι υποψήφιος ο Σαρκοζί»

Δημοσίευση 15 Ιουλίου 2011, 13:24 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Mπρούνι: «Για το καλό της Γαλλίας, θα πρέπει να είναι υποψήφιος ο Σαρκοζί»
Facebook Twitter Whatsapp
Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί δήλωσε σήμερα ότι εύχεται για το καλό της Γαλλίας, ο σύζυγός της, πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, να είναι εκ νέου υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2012, παρ' ότι παλαιότερα, μιλώντας «ως σύζυγος», είχε δηλώσει ότι μια προεδρική θητεία αρκούσε.
Η Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί δήλωσε σήμερα ότι εύχεται για το καλό της Γαλλίας, ο σύζυγός της, πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, να είναι εκ νέου υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2012, παρ' ότι παλαιότερα, μιλώντας «ως σύζυγος», είχε δηλώσει ότι μια προεδρική θητεία αρκούσε. «Ναι, το εύχομαι για το καλό της Γαλλίας», απάντησε όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα του συζύγου της στις προεδρικές εκλογές του Απριλίου-Μαΐου 2012 σε συνέντευξη στην εφημερίδα Nice-Μatin της περιφέρειας.

«Για μένα, Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, δεν είναι ένα βάρος», ομολόγησε το πρώην μοντέλο εκτιμώντας ότι «τρία χρόνια συνεπώς, είναι πολύ λιγότερο κουραστικά από δέκα χρόνια στο μόντελινγκ».

Το Μάρτιο η Κάρλα Μπρούνι είχε δηλώσει ότι "ως σύζυγος όντως δεν θα ήθελε" ο Νικολά Σαρκοζί να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία. "Μήπως έχω ανάγκη να ζήσω όσο μας μένει να ζήσουμε με κάποια ησυχία; Αλλά όποιες κι αν είναι η κατάσταση και οι αποφάσεις που θα λάβει ο σύζυγός μου, θα το δεχτώ ήρεμα", είχε πει.

Ο γάλλος πρόεδρος είπε ότι δεν θα αποφασίσει να διεκδικήσει μια δεύτερη προεδρική θητεία πριν από το προσεχές φθινόπωρο.

Εξάλλου η Κάρλα Μπρούνι υπογράμμισε, επικαλούμενη την εγκυμοσύνη της, πως αυτή η «ευτυχία που έρχεται ήταν αναπάντεχη και ανέλπιστη».

Όταν ρωτήθηκε για το φύλο του παιδιού που θα γεννηθεί, απάντησε: «ούτε εγώ η ίδια δεν το ξέρω».