ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Αξιολογούνται οι καταθέσεις για την τραγωδία στη ναυτική βάση

Δημοσίευση 24 Ιουλίου 2011, 18:44 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κύπρος: Αξιολογούνται οι καταθέσεις για την τραγωδία στη ναυτική βάση
Facebook Twitter Whatsapp
Οι ανακριτές της Αστυνομίας αξιολογούν το περιεχόμενο των καταθέσεων, που πήραν για την τραγωδία στη ναυτική βάση, ενόψει της μεθαυριανής σύσκεψης με τον Γενικό Εισαγγελέα.
Οι ανακριτές της Αστυνομίας αξιολογούν το περιεχόμενο των καταθέσεων, που πήραν για την τραγωδία στη ναυτική βάση, ενόψει της μεθαυριανής σύσκεψης με τον Γενικό Εισαγγελέα. Οι ανακριτές προβαίνουν σε σύγκριση του περιεχομένου των καταθέσεων, επιχειρώντας να οδηγηθούν σε ασφαλή συμπεράσματα για τα γεγονότα, που σχετίζονται με την τραγωδία.

Μεταξύ εκείνων, που κατέθεσαν, περιλαμβάνονται οι τέως υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, Μάρκος Κυπριανού και Κώστας Παπακώστας, ο τέως Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Πέτρος Τσαλικίδης και ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Λεωνίδας Παντελίδης.

Αύριο, Δευτέρα, ο νέος Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Στυλιανός Νάσης, θα ενημερωθεί περί των όσων συνέβησαν και εκτιμάται ότι η πρώτη διοικητική του πράξη θα είναι η υπογραφή διαθεσιμοτήτων αξιωματικών, οι οποίοι εμπλέκονται στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr