ΔΙΕΘΝΗ

Κύπρος: Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ

Δημοσίευση 26 Ιουλίου 2011, 11:34 / Ανανεώθηκε 27 Ιουνίου 2013, 14:55
Κύπρος: Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στον πρόεδρο του ΔΗΣΥ
Facebook Twitter Whatsapp
«Αυτή την ώρα το βασικό καθήκον και η μέγιστη ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης είναι να εργασθούν με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου προσθέτοντας ότι δεν είναι η ώρα των παραιτήσεων.
«Αυτή την ώρα το βασικό καθήκον και η μέγιστη ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης είναι να εργασθούν με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου προσθέτοντας ότι δεν είναι η ώρα των παραιτήσεων. Ο κ. Στεφάνου, μιλώντας στο ΡΙΚ, σχολίασε τη χθεσινή ομιλία του προέδρου του ΔΗΣΥ Νίκου Αναστασιάδη, ο οποίος ζήτησε την παραίτηση του Προέδρου Χριστόφια.

Ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι αυτό δεν εξυπηρετεί την ανάγκη για σύμπνοια και ενότητα, που απαιτείται τις κρίσιμες αυτές στιγμές. Διερωτήθηκε, επίσης, αν ο κύριος Αναστασιάδης ζήτησε παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, «διότι εκτιμά πως αυτό θα εξυπηρετούσε σκοπιμότητες του ΔΗΣΥ».

Ο κ. Στεφάνου, σημείωσε ότι σε περίπτωση παραίτησης του προέδρου της Δημοκρατίας θα δημιουργηθεί κλίμα, που ουδόλως θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του τόπου.

Ακολουθήστε το Newpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newpost.gr